Hjem » Hjem & fritid »  Nå skal alle ha vedfyrt badestamp

Nå skal alle ha vedfyrt badestamp

Rekordhøye strømpriser gjør at vedfyrte badestampene er brennhete. Slik gjør du høstferien billig og varm med egen spaavdeling i hagen.

Grønt Fokus startet salget av vedfyrte badestamper i slutten av 2021, og tallene har allerede skutt i været. Første halvår i 2022 har de solgt over 50 stykker, og Thore Fossheim er godt fornøyd med tallene så langt.
– Vi er veldig glade for vedfyrte badestamper og er optimistiske for høstens salg. Sesongen har jo egentlig nettopp startet, og vi ser at mange bestiller nå for å ha varm badestamp klar til vinteren. Det er klart at dette er en storfavoritt når strømprisene er som de er. At badestampene er vedfyrte letter betraktelig på driftskostnadene, forteller Fossheim.

Rimelig komfort

Stampene er runde med integrert vedovn. Driftskostnadene vil derfor være lave, og du kan varme deg gjennom kjølige høstkvelder med god samvittighet.
– Badestampene er lagd for å gi forbruker pusterom og velvære i hverdagen. Vedovnen gjør oppvarmingen raskt og billig, og det brune termiske trematerialet har høy holdbarhet og er tilpasset formålet, bekrefter Fossheim.
Det er noe nostalgisk med det å ha en ordentlig badestamp tre i hagen. Kun et par skritt og du har plassen til å slappe av og nyte et rolig øyeblikk.
– Har du har et frodig sted i hagen, benytt muligheten til å komme hakket nærmere naturen, anbefaler Fossheim.

Populært året rundt, Norge rundt

Badestamp har sin storsesong på høst- og vinterhalvåret, men det betyr ikke nødvendigvis at aktiviteten må begrenses til dette. I hånd med badestampens popularitet vokser også bruken på vår- og sommerhalvåret, og det ser ut til at hele Norge elsker å bade.
– Folk spredt over hele Norge har investert i badestampene våre. Stor-Oslo står for hele 40 prosent av salget og like etter følger Sør- og Vest-Norge med 38 prosent. Trøndelag og området nordover ønsker seg også avslappende stunder fremover og står for 22 prosent, forteller Thore Fossheim.

Tips for en billig og varm høst med spaavdeling i hagen

  1.  Solid underlag: Visste du at badestampen kan veie opp mot 2 tonn når vannet er fylt? Det er derfor viktig å sørge for et stabilt underlag hvor stampen kan stå vannrett.
  2. Belysning: Vi går mot mørkere tider og på de sene vinterkveldene er det hyggelig å kunne se hverandre – invester i undervannsbelysning.
    PS: for litt ekstra hygge, kjøp noen fine lyslenker du kan henge opp i trærne rundt.
  3. Rent vann: Når badestampen er fylt, er det et par ting det er lurt å tenke på for å holde bakterier unna. Husk å alltid dekke stampen når den ikke er i bruk. For å kunne bruke vannet så lenge som mulig, er det også en fordel å tilsette ulike rensende tabletter.
  4. Flaskeholder til noe godt i glasset: Når man bader i så varmt vann, er det viktig å fylle på med væske. Hva er vel bedre enn en egen flaskeholder?
  5. Invester tid med dine nærmeste: Varm i kroppen, varm i hjertet. I en ellers hektisk hverdag er det lite som føles så godt som kvalitetstid med nære og kjære. Invester tid i det som er viktig, enten det er hele familien eller bare en romantisk aften for to.

Tekst: IN magasinet

 

Følg IN magasinet på Facebook