Hjem » Hjem & fritid »  Livsstilsbilen Nissan X-Trail

Livsstilsbilen Nissan X-Trail

Sørlandets Bilsenter får man nå kjøpt Nissans X-Trail-modell, en bil som kombinerer crossoverens eleganse med SUVens robuste trekk. Med rundere former fremstår bilen som et moderne og allsidig kjøretøy. Bilen er til salgs hos Sørlandets Bilsenter. 

Nissan X-trail har alt innen ny teknologi, som trafikkskiltgjenkjenning, nødbremseassistanse og blindsonevarsling.

Som et medlem av Gumpen Gruppen er Sørlandets Bilsenter også en del av Sørlandets ledende bilforhandler. I sine store lokaler i Sørlandsparken selger de Kristiansands tredje mest kjøpte personbilmerke (per mars 2015); Nissan. Butikken ble etablert i 1988, og har vært en del av Gumpen Gruppen siden 2001. 17 medarbeidere er med på å gjøre ditt bilkjøp til en trivelig handleopplevelse! 
Sørlandets Bilsenter gir en helhetlig serviceopplevelse, og tilbyr verkstedtjenester, salg av deler og tilbehør, bilvask i deres moderne bilvaskemaskin, samt salg av biler. 
– Vårt mål er å tjene penger på fornøyde kunder gjennom spennende bilmodeller og dyktige medarbeidere, forteller Dagfinn A. Berg, daglig leder ved Sørlandets Bilsenter.

Kjerneverdier

Sørlandets Bilsenter følger Gumpen Gruppens kjerneverdier: Omtanke, Redelighet, Humør og Nytenkende. 
– Vi tar vare på hverandre internt i bedriften, vi er en del av et fellesskap. Målet er at de ansatte skal ha det trivelig på jobb. Det aller viktigste for oss er selvfølgelig å følge opp kundene. Vi fokuserer på å være en troverdig bedrift, slurv er ikke akseptert. Kvalitet og trygghet står i hovedfokus, forteller Dagfinn. 
– Her har vi en ny måte å tenke og jobbe med bil på, legger han til, og sikter blant annet til butikkens høye salgstall av el-bilen Nissan Leaf. Dette er Norges mest kjøpte el-bil, og den har fått veldig god tilbakemelding.

Ny modell

Butikkens seneste salgssuksess er SUVen Nissan X-trail, som kom i butikk i august 2014. Dette er en mer moderne variant av Nissan X-Trail, og har en rundere og mer urban utforming enn tidligere generasjoner. Dette gjør at den passer både som familiebil og til en aktiv livsstil, og kan brukes både i byen og på fjellet. 
Den første Nissan X-Trail ble lansert i 2001, og sammen med Nissan Qashqai etablertes med dette et helt nytt segment på bilmarkedet. Kombinasjonen av beste fra crossover og SUV gjør modellene svært populære i Norge. 
Nissan X-trail er svært stillegående og behagelig å kjøre, og kommer med enten to- eller firehjulstrekk. Man kan også velge mellom fem- og syvseters bil. Selv om standardmodellen allerede er godt utstyrt, kan man også velge mellom en rekke tilleggsutstyr som gjør at man kan skreddersy bilen til eget behov. 
Nissan X-trail har selvfølgelig alt innen siste teknologi, som trafikkskiltgjenkjenning, nødbremseassistanse og blindsonevarsling. Interiøret har et luksuriøst preg, med detaljer som skinnseter, glasstak og elegant interiørbelysning. Prisen på denne bilen er fra 329.900 kroner. 

Eksperter på bil

På Sørlandets Bilsenter er man i de beste hender nå det kommer til bilservice- og kjøp. De planlegger nå en ombygging av butikken, som vil gi en mer tilgjengelig og oversiktlig opplevelse for deres kunder. 
I verkstedet jobber godt skolerte mekanikere, som jevnlig kurses på Nissans serviceskole. De praktiserer prisgaranti, og lover å matche prisen om man skulle finne billigere service et annet sted. 
På Sørlandets Bilsenter står kaffen alltid klar, og butikkens hyggelige ansatte er der for å kunne ta godt imot deg som kunde, og for å slå av en hyggelig bil-prat! Og kjøper man bil får man en bløtkake med på kjøpet – Et bilkjøp skal tross alt være en festopplevelse! Den nye Nissan X-trail står nå klar til prøvekjøring i butikken!

Tekst: Lina Grotmol | Foto: Sørlandets Bilsenter, Nissan & Lina Grotmol

Følg IN magasinet på Facebook