Hjem » Klær & mote »  Lexington – casual luksus i sofistikert form

Lexington – casual luksus i sofistikert form

Solen skinner gjennom vinduene, trær og blomster spretter og det synes som om verden sakte men sikkert er i ferd med å våkne av en lang dvale. Det er vår!

Våren betyr forandring. Hos naturen, selvsagt, men også i oss mennesker kribler ønsket om endring. Bort med det dunkle og mørke; inn med det lyse og glade! Puter og pledd byttes ut, det samme gjør garderoben. Aller helst med noe helt nytt! Hva om jeg sier at det finnes et design som representerer det mest smakfulle inne både interiør og klær? Et kvalitetsmerke som bringer tankene til luftige loftsleiligheter i Brooklyn, strender og sommerhus i The Hamptons og klær like lekre som de er bruksvennlige! 
Jeg snakker selvsagt om Lexington, et navn som i flere generasjoner har vært selve symbolet på det ypperste innen livsstildesign.

Historiens beste


Årets vår- og sommerkolleksjon er ganske enkelt en fryd! Interiørdesignerne har latt seg inspirere av klassisk amerikansk østkyst-arkitektur så vel sommer moderne stilarter. Tenk deg et smakfullt kunstnerhjem – et sted hvor gjennomtenkt bruk av farger får kreativiteten til å blomstre. Blått i alle nyanser, lys grønt, dus oransje og hvitt. 
Lexington handler først og fremst om å tilføre hjemmene våre det lille ekstra; en touch av luksus kombinert med sofistikert eleganse. Hemmeligheten ligger i detaljene. En pute, en duk eller en lysestake kan endre både stue og uterom. Crispy og friskt sengetøy, et sengeteppe eller en myk morgenkåpe er ikke bare behagelige, men kan også gi soverommet et oppdatert uttrykk. Myke pledd kan like gjerne utgjøre en smakfull effekt som en buffer mot kulden en tidlig vårkveld. Det finnes utallige farge- og materialkombinasjoner å velge mellom. Samtlige i utsøkt kvalitet. 
Kjøkkenhåndklær og duker i lys blått, hvitt og ulike toner i grønt gjenspeiler himmelen og naturen utenfor. Den allerede omfattende håndklekolleksjonen er på sin side utvidet med en lekker variant i stripet velur. Perfekt for late dager ved sjøen!

Ikke preppy, bare cool

Kleskolleksjonen holder samme høye klasse. 
Alle kjenner vi følelsen når storbyen plutselig våkner til liv etter vinteren. Hvordan varmen brer seg og folk plutselig myldrer ut i gatene. Atmosfæren er livlig, fargerik og fylt av håp. Det er nettopp denne energien som er gjenskapt i årets vår- og sommerkolleksjon. Den har et klassisk men samtidig trendy uttrykk; cool og moderne på samme tid. 
For henne handler mye om fargen blå – fra lys til mørk. Tidløse nøkkelplagg kombineres med trendy detaljer i friske toner. Skjorter i lin, poplin og bomull passer til enhver anledning. Kombiner dem gjerne med et par chinos i boyfriendstyle. Videre kan vi glede oss over en hvit smoking med utsøkt passform, bukser og kåper i semsket skinn, en oversized denimjakke og mengder av strikk. For å nevne noe. Materialene spenner vidt. Fra robust bomull, og lin, til alpakka, merino og kasjmirblandinger. 
Herrekolleksjonen er akkurat like lekker og variert. Skjorten er som alltid en gjenganger. Den er like viktig hver eneste sesong; i år gjenskapt i en rekke nye mønstre. Den klassiske blazeren er selvsagt også med; det samme er enkle strikkegensere og myke t-skjorter. Ytterplaggene er heller ikke glemt. Gutta kan glede seg over en pilotjakke i mykt skinn eller bomull, anorakker, ulljakker og deilige cardigans. Fargepaletten er maskulin, men på ingen måte kjedelig. 
Med Lexington er det umulig å trå feil. Den ypperlige kvaliteten og det klassiske uttrykket skaper forutsigbarhet. Samtidig tilfører moderne detaljer noe nytt og egenartet hver eneste sesong.
Kolleksjonene, det være seg interiør eller klær, går aldri av moten. God smak gjør ikke det.

FAKTA: Hvor finner du Lexington Concept Stores?

• KRISTIANSAND - Lexington Store Sørlandssenteret Barstølveien 31-35 
• OSLO - Lexington Concept Store Steen & Strøm Nedre Slottsgate 8 & Lexington Concept Store CC Vest Lilleakerveien 16
• BERGEN - Lexington Concept Store Lagunen Storsenter Laguneveien 1
• STAVANGER - Lexington Concept Store Kirkegata 29 
• STRØMMEN - Lexington Store Strømmen Storsenter Støperiveien 5
• Web: www.lexingtoncompany.com

Tekst: Siri Gerrard | Foto: Lexington

Følg IN magasinet på Facebook