Hjem » Mat & drikke »  Klar for julehandel

Klar for julehandel

Hos Coop Mega Bekkestua er hele butikken klar for storinnrykk av ivrige bæringer med handlelapper fulle av jule og nyttårsvarer.

Velfylte ferskvaredisker og kunnskapsrike fagfolk står klare med gode råd og tips til å gi kundene inspirasjonen, og hjelpen de trenger til en vellykket jule og nyttårsfeiring! 
– Sammen med kunnskapsrike ansatte er det nettopp det brede utvalget som skiller oss fra mange andre butikker, forteller butikksjef Kenneth Waage.
Her får du fersk fisk og kjøtt av ypperste kvalitet hele året. 
– Her får kundene akkurat det de ønsker. Er det noe vi ikke har så bestiller vi gjerne så lenge det er i sesong. Vi får mange positive tilbakemeldinger fra kundene på det gode og brede utvalget vi har.
I ferskvarediskene finner du også røkelaks, lammerull, sylte, roastbiff, waldorfsalat og potetsalat. Kort sagt alt du trenger for å lage en god frokost. Og lurer du på hva du skal servere eller hvordan du best skal tilberede måltidet står det alltid fagfolk bak disken som mer enn gjerne kommer med gode råd og tips. 
– Spesielt nå før jul får vi mange spørsmål. Og mange lurer på hvordan de lager den perfekte ribba. Det viktigste er forarbeidet. Det sier vi alltid. Og at du tar deg god tid. Ribben skal rutes og krydres med salt og pepper to dager i forveien. Det er viktig at den rutes mykt nok og ikke så langt ned at man treffer kjøttet. Kjøper man ribbe her hos oss får man den ferdig rutet og slipper å tenke på det. Så er det viktig med bue på ribba så fettet får rent av. Hell på vann og dekk formen med aluminiumfolie. Det er viktig at folien er helt tett, for at dampingen skal bli vellykket. For å få til den berømte sprø svoren så kan det være smart å bruke grillfunksjon, men pass på! Noen sekunders uoppmerksomhet er nok til at svoren blir brent!
Det har aldri vært så stor bredde og kvalitet på julematen både når det gjelder lutefisk, ribbe og pinnekjøtt. 
– Når det gjelder den evige diskusjonen om røkt VS urøkt pinnekjøtt pleier vi å si at det er et godt alternativ er å kjøpe urøkt, og heller ha en god røkt vossakorv ved siden av.

Stort utvalg

– Det er jo nettopp det som er så fint med denne butikken. Det enorme utvalget! Her tilbyr vi kundene hele spekteret av varer. Fra våre egne Xtra-produkter til dyre og eksklusive varer. Du kan godt si at vi har noe for enhver mage og lommebok. 

Service

– Vi har en helt enestående service her, sier Kenneth videre. 
– Vi har 35 ansatte i denne butikken og mange har jobbet her i mange år i forskjellige funksjoner, så her treffer du virkelig folk som kan sitt fag. Også setter vi servicen i høysetet.

Herlig pinnekjøtt fra Henriettes Smaksopplevelser.

Änglamark

Kenneth trekker også frem butikkens store utvalg av produkter fra Änglamark, og minner alle på at du som Coop medlem får 20% medlemsbonus på alle Änglamark-produkter. Änglamark er Nordens største økoserie med økologiske, miljø og allergivennlige produkter. Her finner du et bredt utvalg produkter, med alt fra pasta og frukt til hygiene og velværeartikler. 
Butikksjef Kenneth og de ansatte hos Coop Mega Bekkestuaønsker nye og gamle kunder velkommen til en trivelig jule og nyttårs-handel.

FAKTA: Coop Mega Bekkestua

Tekst & foto: Stein O. Kaasa
 

Følg IN magasinet på Facebook