Klær & mote »  Jul hos Lied!

Jul hos Lied!

Alle gler seg til julebord og er spent på advent. Det nærmer seg årets julebordsesong! Feststemt går du perioden der man oftest er festkledd i møte. Er garderoben din like feststemt som deg? Eller ber den deg fornye utvalget og bli pen og pyntelig på ordentlig? Lied Herre har et stort utvalg pene klær. Man blir hva man har på seg!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Høres dette fristende ut bør du i nærmeste fremtid ta deg en tur på AMFI Futura i Kristiansund, nærmere bestemt Lied Herre. Kanskje kan du også selv bli litt fristende ikledd ferske stilsikre merkeklær. – Vi ønsker å kjøre en mest mulig kvalitetssikker, høy vareprofil, kan Rolf Øyen fortelle, som styrer Lied Herre med stilsikker hånd. Med kolleksjoner både for voksne menn og unge herrer.

Her kommer vinter’n!

«Ja her kommer vinter’n, her kommer den kalde fine tia, her kommer vinter’n, endelig fred å få!» Man må jo si seg enig med Jokke og Valentinerne i at nå kommer faktisk den kalde fine tida. Men det er ikke fred å få før du faktisk bokstavelig talt har kjøpt deg noe presentabelt fint å gå tida i møte med! Med advent og jul kommer det som kjent festligheter i fleng. Flotte selskap i pene omgivelser står ikke i stil med en utslitt dressmann. Lied Herre har både pynta plagg og hele antrekk både for trendy yngre typer og motebevisste voksne menn. Og selvfølgelig en mer klassisk, stilren linje. De kan tilby dresser i alle klasser helt opp til kjole og hvitt. Alt etter hvor tøff eller fin man vil være.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Julepynt

Pyntelig adventsatmosfære og høgtidelig jul skaper forventninger om den rette stemningen i huset i form av glitter og stas, nystrøkne høgtidsgardiner, godteriskåler på bordet og forskjellige julefigurer dandert utover. Pene omgivelser fortjener pent kledde personer. Da bør du kjenne litt på julegleden ved det å stase seg opp i nystrøkne plagg, funnet i godteriskålen til Lied Herre. Det vil bidra til en mer stilsikker, høgtidshøgtidelig figur som hjelper godt på veg med å komme i skikkelig julestemning. Den høye vare-profilen gir et kvalitetssikkert utvalg merkeklær. Lacoste med kule, ordentlige plagg og mye bruk av striper i sesongens kolleksjon. Gant er et mer klassisk, stilrent alternativ som bruker mye sort, hvitt og grått på plaggene. Marlboro er et anerkjent og kvalitetsbevisst merke med innslag av barske strikk og tøffe skinnjakker. Frislid kjører ganske stilige plagg med moderne snitt, mye skapt i blant annet gråmelerte stoffer. Disse er de mest profilerte merkevarene de har, i tillegg til Björn Borg.

Forretningen har også veldig mye fritidsklær å fare med, men ikke den sporty biten.
– Lied Herre tar sikte på den litt mer voksne, klassiske stilen, slår Rolf Øyen fast. Mange kan komme innom for å få hjelp til å sette sammen hele antrekk. Det gjelder vel kanskje mest voksne menn. Yngre herrer er ofte interessert i å kjøpe seg ett eller flere enkeltplagg. Her er jo flust av stilige merkeklær å velge i. Sko er også en del av varesortimentet.
Mens klær skaper folk, skaper sko et grunnstøtt fundament for et fullverdig stilsikkert antrekk. Nesten slik som trefoten støtter det prektige juletreet. Lissy og Matinique er to av skomerkene Lied Herre har skolert seg med.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

If you look good, we look good!

At kunden ser bra ut gjør at forretningen også stilles i et bra lys. Og det gjør den med så mange motebevisste merkeklær på samvittigheten. Klær skaper folk. Feststemte klær skaper feststemte folk. Feststemte folk skaper flott feststemning. Så pass på å pynt både huset og deg selv så skal du nok gå en koselig, kul jul i møte!

Tekst: May-Liss Tryggestad  Foto: Linda Grønseth