Hjem » Bergen »  IN på byn!

IN på byn!

Fredag 28.september var det atter en gang duket for stilfullt arrangement i regi av IN magasinet. Denne gangen var redaksjonen, kunder, samarbeidspartnere, venner og bekjente samlet på byens hotteste nattklubb – Feliz.
Det var slippfest for Høstens nummer av IN magasinet og moteshow var rammen rundt kvelden, hvor gjestene fikk et innblikk i trendene som preger bybildet i høst.

Stylistene Maria Kristoffersen fra Feng Models og Grete Mari Lødemel fra Annes Hårdesign, satte sitt kreative preg på modellene fra Feng Models som prydet catwalken. Kledd i nyheter fra Marlboro Classic, T12, Scabal og Østrheim Pels fikk de fremmøtte øynene opp for frisk høstmote.
Ønsker en å få en spennende detalj til antrekket, er klokker og smykker prikken over ièn, og med et utvalg fra Thune fikk en se hvordan det kan gjøres.

Med fantasi og personlig stil lærer en kunsten å kle seg, og det er vel ingen myte at mang en kvinne har skodilla. Med nyheter fra Sko Walkabout tok modellene et skritt opp på trendskalaen. Menn kan også glede seg over utvalget som finnes på markedet og det er en viss fare for at skosamlingen kan bære preg av det fremover.
Som en ekstra overraskelse viste 10 års jubilanten Netty Undertøy, at det er det innerste som teller…

Det er ingen tvil – Motehuset i Bergen har mye å by på, og vi i IN er stolte av å presentere det siste nye. Vi gleder oss til et nytt år, nye festlige arrangementer og nyheter fra trendbutikkene i byen vår.

Tekst: Cathrine Lillebøe
Foto: Birte Svendsen & Morten Nystuen (www.guide2party.no)