Hjem >  Heyerdahl i nye lokaler på CC Vest

Heyerdahl i nye lokaler på CC Vest

Heyerdahl Gullsmed og Urmaker har flyttet til nytt og større lokale på CC Vest

Torsdag 19. september åpnet Heyerdahls nye butikk på CC Vest. De har laget en usedvanlig elegant butikk med høyt under taket og et meget spennende vareutvalg. Butikken er hovedsakelig delt i to romslige avdelinger, en gullsmedavdeling og en klokkeavdeling. I tillegg fører de tilbehør og gaveartikler fra kvalitetsleverandører som Georg Jensen og Mont Blanc. 

Gullsmedavdelingen

Gullsmedavdelingen har et flott utvalg av smykker, ringer, armbånd og ørepynt. Her finner du en rekke merker av høy kvalitet, fra både inn og utland, i ulike stiler og prisklasser. De er en av Norges beste innen fagfeltet og det brede sortimentet er treffende for alle som verdsetter kvalitet.

Klokkeavdelingen

I den spennende klokkeavdelingen finner du mange godbiter. Sveitsisk kvalitet og Japansk teknologi gir mange muligheter og de har valgt det beste fra to verdener. Her finner du alt fra røffe sportsur til avantgardistiske og minimalistiske klokker. De fører både kjente merkevarer og nye spennende navn innen klokkeverdenen. Heyerdahl selger klokker som passer for de fleste lommebøker, enten du skal ha en rimelig barneklokke eller en automatisert klokke som skal vare livet ut.


  1 / 6