Reiser & opplevelser »  Gode julegavetips til hele familien

Gode julegavetips til hele familien

Det er ikke alltid like enkelt å komme på de gode julegaveideene, særlig ikke til de som har «alt». Men hos Bagorama på Metro Senteret finner du en rekke gode julegavetips til hele familien, fra kofferter i alle prisklasser til moteriktige vesker til både damer og herrer!

Tidligere i år flyttet Bagorama til større lokaler på Metro Senteret. Den nye butikken fremstår som innbydende og oversiktlig hvor det store utvalget av vesker og kofferter virkelig kommer til sin rett. Her finner du dessuten Nordens største Samsonite avdeling med eget serviceverksted. Med andre ord den perfekte butikken for deg som er på utkikk etter flotte gaver til venner og familie. 
    Her finner du også en stor avdeling med vesker og bagger til herrer, noe butikksjef Elizabeth Holtet forteller at de får mange positive tilbakemeldinger på. 
– Det er tydeligvis et savn at det ikke er så stort utvalg i herrevesker og det er mange som blir gledelig overrasket over at vi har så stor herreavdeling. Menn som kommer inn skryter av utvalget og sier at endelig er det noen som har litt vesker til oss. Vi har samlet et utvalg av det beste fra herrekolleksjonene fra flere av merkene våre, med alt fra Guess til Adax. Her skal det være noe som matcher både fritidsantrekket og forretningsdressen.

Stort utvalg i kofferter

Hos Bagorama finner du også et stort utvalg kofferter i alle størrelser og prisklasser. Samsonite blir ofte kalt koffertenes Rolls Royce og på Metro Senteret kan Bagorama friste med det som er Nordens største Samsonite avdeling, komplett med eget serviceverksted. Er du mye på reise eller opplever at kofferten din ofte blir skadet på flyturen kan det være vel verdt å investere i en av deres kofferter av høy kvalitet. Har du reiseglade familiemedlemmer er en Samsonite koffert også en perfekt julegave som mottakeren vil ha glede av i mange år fremover.
    Hvilken koffert man trenger eller hvor mye man skal investere i den kommer mye an på den enkeltes behov og hvor mye man reiser. Hos Bagorama finner du kofferter i alle prisklasser. 
– Med kofferter fra 499,- og oppover er det noe for enhver smak og lommebok, sier Elizabeth med et smil. 
– Koffertene i det rimeligste segmentet er fra vårt eget merke Travel Gear og de har god kvalitet. Vi er alltid behjelpelige med å forklare kundene forskjellene mellom de ulike koffertene. Mange av de ser jo ofte like ut, mens forskjellene ligger i materialene. Det er viktig for oss at folk føler seg trygge på kjøpet. Kofferter er alltid en fin julegave og særlig de litt eksklusive som man kanskje ikke kjøper til seg selv. Det er jo også mulig for flere å gå sammen om en gave eller man kan kjøpe et gavekort slik at mottakeren selv kan legge i resten. I år er dessuten kofferten med klovnemotivene til Marianne Aulie også veldig populære. I samme serie har vi dessuten både paraply og mobildeksel, og senere kommer det også Vebjørn Sand motiver.

Finn din drømmeveske

Vesker er unektelig en viktig del av antrekket og en kvinne kan aldri ha for mange vesker. Enten du er på utkikk etter drømmevesken til deg selv eller en lekker gave så skal det godt gjøres å ikke finne en veske du faller for hos Bagorama. Her finner du alltid et bredt utvalg trendy vesker fra kjente merker som Adax, Monte, Guess, Liu Jo og Dixie, i tillegg til Bagoramas egne merker HJC og Lycke. 
– Vi ser at det er veldig populært med litt størrelse på vesken sammen med en litt mindre kombinert veske/lommebok som både kan brukes for seg selv eller puttes opp i den større vesken. Det er dessuten mye i en klassisk og tidløs stil som man kan ha glede av lenge, samtidig som vi også har mye flott i retro-stilen som man også finner i resten av motebildet.
    Et annet godt julegavetips du finner hos Bagorama er de vakre smykkene fra Pilgrim. Mange skolelever ønsker seg kanskje en ny skolesekk og i butikken på Metro Senteret finner du et stort utvalg av skolesekker året rundt. Bagorama har dessuten alt du trenger av ulike reiseeffekter, som bagasjevekt, magebelte eller nakkeputer.

Tekst & foto: Mona Gullstein

Følg IN magasinet på Facebook