Hjem » Sandnes » Kultur & underholdning »  God jul med rett fokus!

God jul med rett fokus!

Nå er det bevist. Nordmenn elsker julekort og sender som aldri før! Formidable 85 prosent av oss vil i år sende av gårde et julekort, og hele 30 prosent av oss sender mer enn 16 julekort hver! Dette er fordi vi synes det er viktig med juletradisjoner.
Til tross for kommunikasjonsmetoder som SMS og e-post, er det de færreste av oss som bytter ut julekorttradisjonen. Det finnes få forskjeller på tvers av utdanning, geografi og lønn. Kun 17 prosent av oss bruker mobilen og dataen istedenfor julekortene! Men være ute i god tid. Det er ikke uten grunn posten gir oss beskjed om å sende juleposten før den 16. desember. Sju av 10 sender julekortene i aller siste liten, med andre ord alt for sent skal vi tro posten. Begynn derfor å planlegge tid til både bildetaking og postgang.

Så ta årets julebad på forskudd, slik at barna og dere andre blir rene, pene og klare til årets julekort. Kvadratfotografens julekorttradisjon med gratis fotografering til alle har også i år startskudd 20. november.

Et nytt tilbud i år er at de 17 prosent av oss som bruker mobilen til å sende ut julekort også kan få julekortene sendt via sms hos Kvadratfotografen. Fotografen mener at de er Norges beste på julekort, både når det gjelder kvalitet, pris og oppfølging av en fin tradisjon.
I julen skal vi ha fokus på venner og familie, og hyggen blir ekstra stor når du får muligheten til å gi dine kjære en liten oppmerksomhet. Et godt gavetips er derfor familiefotografering eller en «bli ny dag» til din kjære. Mer informasjon vil du finne på Kvadratfotografens hjemmesider. Studioet jobber mye med nye muligheter og prøver ut spennende ideer hele tiden. Barn, konfirmanter, familier og brudepar er noe av det de jobber mye med. Med både kvalitet og service i fokus, blir det alltid et resultat du er fornøyd med. Kvadratfotografen legger også vekt på en god stemning og humor, du vil som kunde føle deg velkommen til en ny og spennende opplevelse.
Til tross for at vi nærmer oss jul og bryllupssesongen er over, er det noen brudepar som finner veien til alteret selv på denne tiden av året. I denne forbindelse forteller fotografen om årets nye moter og neste sesongs ideer.

2008 ble et luftig år da kvadratfotografen presenterte den nye VIP-pakken. Denne innebærer at dagen starter med at bruden blir hentet hos frisøren i en «Lincoln Town Car» (Den klassiske limousin, perfekt til det lille ekstra. Inkludert sjåfør, pyntet bil og champagne). Deretter går kjøreturen til kirken, og her vil en fotograf følge brudeparet i vielsen og frem til studio hvor det tas studiobilder. Utenfor studio venter bilen. Nå har Kvadratfotografen også muligheten for å tilby fotografering på langt mer spennende steder, slik som Utstein kloster, Feistein Fyr, Kvitsøy, Gloppedalsura, Røldal/Sauda med flere. Fordelen med å benytte helikoptertjenestene gjør at det blir større muligheter uten at det går utover tiden som er satt av til studio. Tilslutt vil helikopteret lande på Sola, hvor bilen kjører brudeparet til festen. Høres ikke dette spennende ut?

Prekestolen rager hele 604 meter over havet i lysefjorden i Forsand kommune. Dette var en av mange locations kvadratfotografen fotograferte på i år og 2009 vil by på mange muligheter for brudeparene som tar turen til Kvadratfotografen.

«Trash the dress» er en ny trend og sprer seg over verden og har nå kommet til Kvadratfotografen. Trenden er akkurat slik den høres ut. Etter at bryllupet er gjennomført, blir det satt opp en ny time. Da tar bruden, og i blant også brudgommen, på seg bryllupsklærne enda en gang. Deretter blir det «farvel-bilder» for å ta vare på minnet av bryllupsklærne. I stedet for å posere i forutsigbare, idylliske miljøer, tas disse bildene i mer dramatiske omgivelser. Med locations som i eller under vann, i skogen, snøen og så videre. «Trash the dress»-fotografering har blitt veldig populært hos bruder som leter etter noe ukonvensjonelt å sette i sitt bryllupsalbum.
En familiefotografering er en viktig og verdifull investering for ettertiden. Dette gjelder for deg selv, dine barn og ikke minst dine barnebarn. Ønsker du et annerledes, utradisjonelt, levende, naturlig, klassisk og personlig uttrykk?

Familiefotografering i studio koster kr 1500, og bildene blir tilgjenglig på en egen nettside, hvor du får brukernavn og passord tilsendt pr. sms. Prøvebilder er inkludert. Med andre ord er dette et ganske godt gavetips! Besøk deres hjemmesider for å se på bilder og få mer informasjon.

Husk å sende julekortene i tide!

Tekst: Yngve Kveine Foto: Kvadratfotografen AS