Hjem » Klær & mote »  Fremtidens vintage

Fremtidens vintage

Den klassiske snowjoggen er tilbake i ny drakt: Dette skal være fremtidens vintage.

Det skal nok godt gjøres å ha opplevd 90-tallet her til lands og ikke ha et minne av snowjoggen. Den veldig praktiske vinterskoen var som en dyne man bare slengte på føttene på vei ut døren. Nå tar norske Kastel den tilbake i en modernisert utgave som ikke sikter seg på å være trendy nå, men heller vintage i fremtiden.
– Når vi har diskutert bærekraft i Kastel har vi kommet frem til at ingen grep vil være nyttig om man ikke klarer å lage et produkt som kan ha verdi i mange år fremover – slik vintage er i dag, forteller Andreas Malo Dyb, grunnlegger og kreativ leder hos Kastel.

Ved å hente tilbake den klassiske snowjoggen, lanserer også Kastel konseptet Future Vintage. Konseptet ble helt enkelt til etter at Malo Dyb kom over ett par gamle snowjoggs på hytta. Til tross for at skoene hadde vært stuet bort på hytta i flere år, ble de gamle vinterklassikerne fortsatt en favoritt til lek i snøen nå. Dette ble inspirasjonen til Kastel sitt aller første Future Vintage-produkt – Alta.
Alta er Kastel sin moderniserte utgave av den klassiske snowjoggen. Skoen er vanntett opp til ankelen og fôret med ekte ull, i tillegg til å ha Kastel sin tykke og kuldeisolerende såle. Skaftet er som en boblejakke til leggene med en snowstopper-strikk øverst. Dette er den perfekte støvelen til uhemmet lek i snøen, samtidig som den vekker subtile nostalgiske 90-talls minner.

Med sin egen vri på snowjoggen er håpet å tilby en sko som kan bli vintage i fremtiden. 
- Når du har gått lei av produktet, må det være mulig for noen andre å ta det i bruk, sier Malo Dyb.
Kastel Alta er tilgjengelig i str. 36-46 og i fire ulike farger på kastelshoes.com og hos utvalgte forhandlere. Veil. pris: 1.799,-.

 

Følg IN magasinet på Facebook