Hjem » Stavanger » Mat & drikke »  Førsteklasses sushi inntar Forus

Førsteklasses sushi inntar Forus

Nå kan du få i deg ekte, herlig, ærlig og trygg sushi hos Sabi Sushi på Tvedtsenteret. Med en stjernekokk fra Alex sushi kan dette kun gå én vei, og det er rett opp.

 Sabi Sushi gir deg kvalitetsushi med ekte og kortreiste råvarer. Med enkel, sunn og delikat mat er også smaken akkurat slik den skal være.

– Det vanskeligste er faktisk å lage det enkle. Men fire år på Alex sushi i Oslo har gitt meg mye inspirasjon, så nå ønsker jeg å bringe sushi til Forus, sier, executive-kokk Roger Asakil Joya. 
Sammen med sitt kokketeam på 17 mann sørger han nå for at Forusbeboerne blir gode og mette på sunn mat.
– Man kan spise sushi med god samvittighet. Sushi gir en god følelse og man blir mett på en fin måte.
 
Article image

En lenge ønsket restaurant

 Forretningspartner Njål Gaute Solland er stolt over å endelig kunne presentere Sabi Sushi på Forus, det andre stedet i distriktet.

– Vi så at det var et udekket behov for restauranter i dette området, og Tvedtsenteret har en profil og kundemasse som passer vårt konsept.
Forus er også regionens navle, og det er mange privatpersoner og bedrifter innom senteret. Eierne er tydelige i sitt ønske om å servere sushi til alle og oppfordrer derfor alle som ikke har prøvd sushi, til å prøve.
Man kan også bestille via deres hjemme-sider og få maten levert på døra.
 

Eget rom for spesielle anledninger

 Med et ærlig og åpent kjøkken, en følelse av å gå inn i en japansk oase og sitteplasser for 50 stykker er alt tilrettelagt for en særdeles hyggelig matopplevelse.

– Vi har også et eget japanskinspirert Tatamirom, med tatami-matter og spesial laget japanske bord til de som ønsker en ekstra spesiell opplevelse. Dette rommet er velegnet for møter og tar mellom åtte og ti personer, sier Solland.
 

Et senter med gode mattilbud

 Senterleder Siri Ommedal synes det er viktig å etablere gode spisesreder blant kundene på Tvedtsentret.

– I tillegg til Sabi Sushi har vi også Matsalen som har et fantastisk kjøkken, med kvalitet i alle ledd. Her fokuseres det også på kortreist mat. Ønsker man en lett lunsj kan man også ta turen innom Sissels bakeri eller kiosken Mix.
 

Blir et julegavesenter

 Med julen rett rundt hjørnet har de fleste butikkene på sentret fått pynten på plass og har alle julevarene i hus. De ansatte ved Brødrene Pedersen, kjeden med landets største utvalg av serviser, design og merkevarer til hjemmet, gleder seg til å vise vinterens store juleornamenter.

– Hos oss kan man virkelig finne en fin julegave, sier avdelingsleder Hilde Persson.
Brødrene Pedersen satser kun på varer fra kjente leverandører og med god design, som varer lenge.
– Hos oss har vi noe for enhver smak både fra Georg Jensen og Holmegård, og vi har et godt utvalg til samlere. Ingen slår oss på utvalg i serviser i Stavanger.
 
Article image

Alt for lekne småtroll

 Hos T.I.N.Y er Mari Hassel Ajaxson i full sving med å sette frem innovative leker til de minste.

– Å leke er noe av det viktigste et barn kan gjøre. Våre leker i tre tåler mye, er fine å se på og har inspirerende former slik at de kan bruker til alt fantasien lar barnet gjøre.
Har du mindre barn i familien, og vet ikke riktig hva du skal gi i julegave, er T.I.N.Y absolutt en butikk det er verdt å ta turen innom. Hos T.I.N.Y finner man fantasifulle leker, møbler, klær og tilbehør til baby og barn av høy kvalitet og med god design. Butikken kan skilte med et dyktig personale med kunnskap, omtanke og lekenhet. 
Med julegaver som virker som en kilde til inspirasjon for barna og deres foreldre, kan man ikke ta feil hos T.I.N.Y. Så hvorfor ikke gi barnet en annerledes julegave som gir en leken start på livet.
 
Article image

Interiør og mote på ett sted

 Også hos KULL i bygg B gjøres alt klart til jul. Her finner du sterke merkevarenavn på damemote og unikt interiør. Er du den som liker klassiske tøffe dameklær fra blant annet Riccovero og Sand, smykker fra Celine Engelstad og vesker fra Decadent er dette stedet for deg.

– Her blir du kledd opp fra topp til tå, sier Keth Helen Byberg.
Av interiør kan KULL by på spennende sengetøy fra ByNord, tekstiler og puter fra Oddbirds og italienske klokker fra Diamantini & Domeniconi.
– Butterfly clock fra Diamantini & Domeniconi er en sikker vinner. De kan bestilles i alle farger, og er svært populær blant de som ønsker et trendy uttrykk. 
 
Tvedtsentret er med andre ord det perfekte sentret for årets julegavehandel. Her finner du noe til de små og de store, til de sporty og motebevisste. Slå deg løs og shop til hele familien, og trenger du en liten pause er veien kort til senterets herlige spisesteder. 
 
Tekst: Rebecca Ravneberg | Foto: Emile Ashley & Rebecca Ravneberg