Hjem » Stavanger » Reiser & opplevelser »  Finn drømmehuset i Alanya

Finn drømmehuset i Alanya

Happy Dream Homes Real Estate Company har vært etablert i Alanya siden 2000,og har fått et godt rykte
i byen. Vi er fire ansatte lokalisert i Alanya som samarbeider med flere europeiske partnere.
Vårt firma skal i utgangspunktet få kundene til å føle seg trygge og godt informert når de kjøper eiendom eller bolig fra oss.
Vi har derfor etablert en ny betalingsordning; 10 prosent betaling ved kontraktunderskrivelse og 90 prosent etter mottatt skjøte.
I tillegg informerer vi om alle kostnader vedrørende kjøp. Vi følger kunden gjennom kjøpeprosedyrene steg for steg og sikrer at alt går riktig for seg. Vi samarbeider med Finansbanken ved finansiering.
Vi samarbeider også med et møbelfirma ”Gunas”; dette er et familiefirma som har vært etablert i Alanya i 20 år. I dag drives forretningen av bror og søster.
Gunas gir automatisk 10 prosent rabatt til alle kunder fra Happy Dream Homes. De er behjelpelig ved de fleste behov, og har høy kvalitet på sine produkter.
Happy Dream Homes distribuerer og selger leiligheter og villaer for andre byggherrer, samt tomter. Ved kjøp av disse er vi tilstedet under overtakelsen, slik at våre kunder alltid kan føle seg trygge, og være sikre på prosedyrene.
Flyplassen i Gazipasa har vært mye omdiskutert i mediene den siste tiden, da det har vært usikkerhet og rykter om åpningen. Nå har myndighetene bestemt at denne skal åpnes i løpet av et år, og blir en internasjonal flyplass.

Veldig mange europeere ønsker å investere i eiendommer i Alanya. Fremdeles er prisene og de generelle utgifter utrolig lave. I det siste har vi opplevd stor interesse for tomter, og de fleste lokalisert mot den nye flyplassen.

Alanya Dreams Hotel er hotellet vi bruker for våre kunder. Hotellet er 4 år gammelt og er et leilighetshotell. Hotellet er nyoppusset i år og ligger i 3 minutters gangavstand fra stranden og 5 minutters gangavstand til bykjernen. Hotellet har egen restaurant og basseng.

Happy Dream Homes tilbyr :

• Ti villaer i eie, disse er lokalisert i Demirtas, ca 15 kilometer fra Alanya,
i retning Gazipasa flyplass, 30 kilo-
meter fra Alanya.
• Villaene har fem års garanti mot bygningfeil.
• Villaene har egen parkering og 24
timers vakthold, basseng og be-
planted grøntområde, samt havutsikt.
• Hver villa har tre etasjer og har et areal på 240 m².
• Pristigning 20-40% årlig.
• Kun 10 % innskudd av nye boliger.
• Tyrkia snart medlem i EU.
• Utlendinger rett til å eie eiendom
(ny lov i 2003)
• Full service og assistanse fra visning - kjøp - overtagelse
• Vi bygger våre egne villaer, mens vi distribuerer leiligheter for andre byggherrer.
• Selger tomter i toppklasse.
Tekst: Berith Eva Lamøy
Foto: Happy Dream Homes