Hjem >  Eksklusive reiser til paradis

Eksklusive reiser til paradis

Maldivene, Seychellene, Mauritius og Zanzibar. Bare navnene er nok til at vi ser for oss de vakreste sandstrender omgitt av asurblått hav. Og drømmer du om en eksotisk reise anbefales du å ta kontakt med Manta Reiser. De er eksperter på nettopp disse reisemålene og hjelper deg gjerne med å skreddersy akkurat din drømmereise!

Da Liv Tanstad grunnla Manta Reiser for 17 år siden var det med et ønske om å tilby eksklusive og eksotiske reisemål til reiselystne nordmenn. Det er tydelig at dette er noe som har slått an og i dag er turoperatøren kjent som Maldivene-eksperten i Norge, og har eksklusivitet på salg av flere av de beste hotellene i 4 og 5 stjerners-kategorien på Maldivene. I tillegg kan de friste med en rekke andre spennende destinasjoner som Sri Lanka, Dubai, Qatar, Sør-Afrika, Oman, Namibia, Kenya og Tanzania.
    Manta Reiser er kjent for sin ekspertise på Det Indiske Hav og da særlig Maldivene og Seychellene. De har eksklusive avtaler med flere hoteller på Maldivene om salg i Norge og Sverige, og ikke minst kan de skilte med mye god lokalkunnskap som gjør at du får en fantastisk reise. 
– Vi ser at kombinasjonsreiser blir stadig mer populært. Man kan for eksempel kombinere safari i Kenya med sol og strandliv på Zanzibar eller et spennende land som Sri Lanka med Maldivene, og selvfølgelig kombinere storbyliv i Dubai eller Qatar med strandferie, forteller Liv. 
Men for å sette sammen den perfekte kombinasjonsreisen trenger man kunnskap om de ulike landene og hvilke muligheter som finnes og det får du hos Manta Reiser. – Kunnskap om destinasjonene er viktig for oss. Alt kan se fint ut på et bilde på nettet, men det sier ingenting om støy fra gaten eller bensinstasjonen på andre siden av veien. Vi har selv vært på alle stedene slik at vi vet hvordan det ser ut i virkeligheten. Når nordmenn reiser så langt ønsker de fleste av oss kvalitet, og alle våre hoteller er fire eller fem stjerners og mange av de er best i sin klasse.

Skreddersydde reiser

Denne lokalkunnskapen høster kundene også av når det kommer til opplevelser på stedet. Sammen med lokale samarbeidspartnere har de god oversikt over de ulike tilbudene som finnes og kan skreddersy din reise fra a til å, enten du ønsker å dykke eller spille golf. 
– Mange av våre kunder er på bryllupsreise og har ofte spesielle ønsker. Mange brudepar ønsker seg også gavekort fra oss i bryllupsgave som de kan finansiere deler av turen med, eller bruke på champagne eller massasje på bryllupsreisen. Andre ønsker kanskje å fri på turen og da kan vi hjelpe til med å ordne et romantisk måltid på stranden under stjernene. Man kan få reisen skreddersydd ned til den minste detalj.
    Og nettopp den gode servicen er nok en av grunnene til at Manta Reiser har så mange faste kunder. Det er tydelig at de virkelig bryr seg om kundene sine og blant annet er de tilgjengelig for kundene sine på telefon 24 timer i døgnet. Noe som gir en ekstra trygghet for deg som kunde om det skulle oppstå noen problemer mens du er på reise. 
– Vi følger alltid opp kundene våre. Dette er eksklusive reiser så da skulle det bare mangle at man får svært god oppfølging. Noen tror kanskje at det blir billigere å kjøpe slike reiser på egenhånd via nett, men det kan jeg si sjelden stemmer. Vi har svært gode avtaler med både flyselskaper og hoteller, i tillegg til at du her får personlig oppfølging hele veien. Ikke mist er det viktig at man ved å kjøpe en pakke fra en turoperatør som oss er dekket via Reisegarantifondet, noe man ikke er ved å kjøpe stykkevis og delt på nettet. Mange fikk erfare viktigheten av dette for noen år siden da man var «askefast». Tenk så dyrt det hadde vært å måtte betale de ekstra døgnene på et eksklusivt hotell på Maldivene på egen hånd.

Annerledes togreise i Sør-Afrika

Drømmer du om en ferie litt utenom det vanlig så kan Manta Reiser også friste med verdens mest eksklusive togreise. Med Rovos Rail kan du oppleve Sør-Afrika på en helt ny måte. Mens toget sakte tar seg frem gjennom det vakre og skiftende landskapet kan du nyte en luksuriøs kupé og fantastisk god mat. 
– Selv om dette er en relativt kostbar reise har det blitt veldig godt mottatt i markedet og kunder som har prøvd det har blitt helt betatt og ønsker seg tilbake igjen. Rovos Rail har forskjellige ruter over hele Sør-Afrika og de tilbyr også egne golf turer.
    En annen nyhet på menyen hos Manta Reiser er turer med det Brynestad-eide cruiseselskapet Seadream Cruises som seiler i Karibien om vinteren og i Europa om sommeren. 
– Dette er et helt nytt samarbeid som har vi store forventninger til. Det er et mye mindre cruiseskip enn man ofte er vant til noe som gjør opplevelsen mye mer personlig. Siden skipene er relativt små kan de legge til ved mindre øyer for en annerledes cruiseopplevelse. Vi ønsker å tilby kundene våre unike reiser og planlegger også å sette opp en topptur til Kilimanjaro i 2015 eller 2016. Jeg er selv toppinteressert og planlegger å bli med på turen, sier Liv med et smil. 
– Dette blir en gruppereise så ta gjerne kontakt om du synes det høres spennende ut.
    Manta Reiser har både nettside og egen Facebook side, i tillegg til en aktiv Instagram-konto. Du er også hjertelig velkommen til å besøke de i deres lokaler i Gamle Ringeriksvei 32 på Bekkestua så hjelper de deg med å planlegge din drømmereise!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Manta Reiser & Mona Gullstein

Lik IN magasinet på Facebook