Hjem » Bergen »  Dansk Kjøkkendesign hos Svane Kjøkkenet i Bergen

Dansk Kjøkkendesign hos Svane Kjøkkenet i Bergen

Svane Kjøkkenet er 100% dansk design og alle kjøkken produseres i Danmark. De har over 25 års erfaring i å levere kjøkken og er kjent for sin kvalitet og stolte håndverkstradisjoner.

Hos Svane Kjøkkenet er naturen inspriasjon for materialer, farger og uttrykk i bolig-innredning. I SVANE kolleksjonen har naturen en helt spesiell plass. Tre og grønne tendenser binder de mange mulighetene sammen til et moderne og funksjonelt kjøkken – i dansk kvalitet og dansk design.

Designer ditt neste kjøkken

Med utgangspunkt i deg og boligen din ønsker Svane Kjøkkenet å designe et forslag til ditt neste kjøkken. De kommer gjerne på besøk for å kunne lage en mest mulig veltilpasset løsning. De har kjøkken, bad og garderober i alle prisklasser - alle i den kjente og unike svanekvaliteten.

Bredt sortiment

Hos Svane Kjøkkenet Bergen finner du et bredt sortiment for enhver smak og lommebok. Bli inspirert av deres flotte kjøkken- og baderomsmiljøer fra kvalitetsleverandøren Svane Kjøkkenet. De leverer komplett inventar til alle rom i huset – kjøkken, bad, garderobe og oppholdsrom. Hos Svane Kjøkkenet Bergen får du råd og veiledning gjennom hele prosessen fra din første inspirasjonstur til prosjektet ditt er ferdigstilt.

Svane Kjøkkenet Bergen

Tekst: IN magasinet | Foto: Svane Kjøkkenet
 

Følg IN magasinet på Facebook