Kultur & underholdning »  Byens beste utested

Byens beste utested

Ingen grunn til å grue seg til høstmørke kvelder. Zinatra er stedet for god stemning – hele året.

Zinatra har blitt et av Kristiansunds mest populære utesteder i løpet av det siste året. Det er kanskje ikke så rart, for på Zinatra får du byens beste stemning.  Den koselige baren holder til i nye, stilfulle lokaler midt i gågata i Kristiansund.

 

Ønskelåter

Hit kan du komme og mimre til gode gamle låter fra 70. 80 og 90-tallet kvelden lang. Er det en sang du ikke har hørt på evigheter som du gjerne skulle hørt igjen? Da kan du ønske deg den hos Zinatra, som spiller ønskelåter for folk i aldersgruppen 20 til 60 år. Du velger hvilken låt du vil høre enten det er gamle låter fra Madonna, Kiss eller Rolling Stones. Zinatra spiller variert musikk i alle kategorier som gjenskaper gode minner og godt humør. I tillegg kan du ønske deg låter fra dagens hitlister.

Egne musikkverter

Det er Zinatras ansatte og spesielt musikkvertene som bidrar til den gode stemningen på stedet. Musikken i seg selv har mye å si, og musikksjef Marius Nordli er den med lengst fartstid bak spakene.
Han forteller at man kan ønske seg nesten hva som helst.
– Folk vil gjerne høre låter som minner dem om ferien. Andre ønsker seg noe fra hitlistene, mens mange også vil høre gamle hardrock-låter. Vi byr på det aller meste, smiler Marius som gjerne setter opp ønskeliste og spiller etter den.
– Så sant jeg kjenner til låta så spiller jeg den gjerne. Det kan være musikk helt fra 50, 60-tallet med Sinatra, Elvis og Johnny Cash. Vi spiller musikk folk kjenner igjen og de liker musikken – enten de er unge eller i den eldre aldersgruppen, sier han.
Noe av det mest populære for tiden er ABBA, etter at mange har fått med seg filmen Mamma Mia. Marius spår at musikk fra Grease også kommer til å få mange på dansegulvet denne høsten.
TV Norge lager for tiden et eget program om filmen Grease som var en stor hit på slutten av 70-tallet. Kvart på to er det snart tid for stengetid, og da runder Marius gjerne av med en gladlåt fra D.D.E.

– Det pleier å gå rett hjem, smiler han.
Zinatra er ikke bare kjent for sin gode stemning. Også drinkene og særlig husets Stawberry Daiquri er beryktet i byen. I baren kan du velge mellom flere andre spennende drinker og cocktails.
I likhet med karaokebaren Zinatra på Aker Brygge i Oslo (med samme eier), får du karaoke også her. Zinatra holder imidlertid karaoke tidlig på kvelden, før ønskelåtene og rockefoten begynner å røre seg utover natten.

Zinatra er et perfekt sted å starte festen. Ta med vennegjengen på en helaften med sang og god musikk. Her kan du også holde lukket selskap eller feire bursdager, utdrikningslag og firmafester. Zinatra har et eget VIP-rom med prosjektor som er separat fra baren. Dette er et perfekt sted å holde kurs, kick-off eller andre arrangementer. Hit får du også bestilt nydelig cateringmat hvis du ønsker det.

Spennende høst

Zinatra holder åpnet hele uka fra onsdag til lørdag og kan by på en spennende høst med et innholdsrikt program. På fredagene er det planer om å ha livemusikk og trubadur. Onsdag blir en bransjedag for ulike bransjer i byen. Da blir det spennende underholdning og en liten matbit. Ut på kvelden åpnes dørene for det øvrige publikum. Torsdag skal bli studentenes aften, Da blir det holdt eget arrangement laget spesielt for folk som til daglig befinner seg på lesesalene. Blant annet blir det quizkveld enkelte kvelder.

Hver lørdag blir det som vandlig full rulle med den beste musikken du kan tenke deg. Zinatra byr også på noe for de sportsinteresserte og viser Champions League på storskjerm denne høsten.
Ønsker du mer informasjon kan du gå inn på Zinatras egen nettside: www.zinatra.no
Her finner du all informasjon om hva som foregår samt kontaktinformasjon, egent bildegalleri og nyheter. Velkommen til stedet med byens beste stemning.

Slipp kø

Zinatra har et eksemplarisk klientell og folk kommer for å ha det gøy. Her er det lite, eller ikke noe bråk i det hele tatt. Kommer du litt tidlig på kvelden i helgene, slipper du å stå i kø. Sjansens er mye større for å få innfridd musikkønskene også. Kø i baren er det alltid når klokka er blitt 01.00, og det er greit å ta med kontanter fordi det tar mye lengre tid når man skal betale med kort. Zinatra tar mer enn gjerne imot tips dersom du har noen ønsker utover det å høre yndlingslåta og er forøvrig stadig på utkikk etter nye, dyktige medarbeidere – spesielt dørvakter og musikkverter.

Aldersgrensen er 20 år og folk må være ute av lokalene klokka 02.00


Tekst: Berith Eva Lamøy  Foto: Grethe Ohr