Hjem >  Derfor fikset jeg på kroppen

Derfor fikset jeg på kroppen

Ifølge en undersøkelse utført av IPSOS MMI våren 2018, oppgir hele 12 % av den norske befolkningen at de har fått utført et plastikkirurgisk inngrep. Vi møter tre personer som forteller om hvilken betydning inngrepet har hatt for livet deres.

Brystforstørrelse med silikon

«Jeg har aldri følt meg mer tilfreds, sexy sensuell og tilstede i min egen kropp! Jeg har anatomiske silikonproteser som er satt inn via armhulen. Kosmetisk er det nesten helt umulig å se noen arr nå fem måneder etter inngrepet. Mitt eget kroppsbilde har endret seg, og min livskvalitet er kraftig forbedret. Dette er det beste og mest riktige jeg har gjort for meg selv i hele mitt liv. Det ironiske er at jeg har aldri tenkt mindre på brystene mine enn det jeg gjør nå, nå som de har blitt riktige. Jeg har gått fra å akseptere at kroppen min er slik den er, til å elske kroppen min! Jeg vil uten å nøle anbefale sykehuset, kirurgen og inngrepet jeg har gjort, helt uten reservasjoner!»
Kvinne, 38 år
Operert ved Aleris Sykehus Frogner

Plastikkirurger ved Aleris Frogner i Oslo: Hilde Bugge, Tyge Tindholdt og Børge Davik.

Flat mage etter bukplastikk

«Jeg vil være den beste versjonen av meg selv! Etter to tette svangerskap slet jeg med mye løs hud på magen. Magemusklene hadde i tillegg sklidd fra hverandre, og det gjorde at magen så stor ut. Jeg har alltid vært opptatt av å trene og holde meg i form, men den løse huden fikk jeg ikke kvittet meg med, uansett hvor sunt jeg levde. Derfor valgte jeg operasjon. Jeg er en voksen dame og skal ikke flagre rundt med min nye kropp på stranda. Dette har jeg kun gjort for å øke min egen livskvalitet, og fordi det var eneste mulighet hvis jeg ville løse problemet. Resultatet er over all forventning! Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke gjorde det før!»
Kvinne, 56 år
Operert ved Aleris Sykehus Frogner

Ble kvitt dobbelthaken med fettsuging

«Klinikken var kjempebra! Jeg ble veldig godt tatt imot, og hele prosessen var fin! Anbefales! Jeg tok kontakt med Aleris tfordi jeg ønsket å gjøre noe med dobbelthaken min. Det var ikke en stor sak. Jeg er ikke overvektig og har ikke løs hud, det var bare den der ekstra haken som plaget meg egentlig. Dr. Chiu var hyggelig og flink, og han gjorde en veldig god jobb! Dobbelthaken er borte, og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Dette kan anbefales!»
Mann, 49 år
Operert ved Aleris Colosseum-Nobel

På en uforpliktende konsultasjon med plastikkirurg vil du få god informasjon og en faglig anbefaling. Her er dr. Hilde Bugge ved Aleris Frogner.

Helt vanlige folk

Ved Aleris Sykehus Frogner i Oslo arbeider tre av landets fremste spesialister innen plastisk kirurgi: dr. Hilde Bugge, dr. Børge Davik og dr. Tyge Tindholdt.
– Til oss kommer helt vanlige, voksne folk, som ønsker å fikse på noe de har tenkt på lenge, forteller dr. Hilde Bugge, fagansvarlig plastikkirurg i Aleris.
– Mange forbinder kanskje plastisk kirurgi med forfengelighet, store bryster og store lepper, men det er en myte at det bare er Hollywood-kjendiser, bloggere og glamourmodeller som får utført plastisk kirurgi. Det er helt vanlige kvinner og menn som ønsker å gjøre noe med for eksempel bryster, mage, hengende øyelokk eller løs hud. Det er ofte ikke snakk om store forandringer, men små endringer som kan ha stor betydning for livskvaliteten, forteller Bugge.
– De som kommer til oss ønsker å se helt naturlige ut, det skal ikke synes at de er operert. Det er også viktig for oss som plastikkirurger at ikke resultatet skal se kunstig ut. Hos oss har vi fokus på et naturlig resultat som står i stil med dine forutsetninger, din kropp og din person. 
– De vanligste inngrepene som våre pasienter etterspør er brystoperasjoner, fettsuging, bukplastikk eller fjerning av overflødig hud på kroppen for øvrig. Vi utfører også mye ansiktskirurgi, som for eksempel korreksjoner av tunge øyelokk eller poser under øynene, neseoperasjoner og ansiktsløft, forteller dr. Bugge. 
Aleris er Norges ledende tilbyder av plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger. Her utføres det flest kosmetiske inngrep i Norge. 
– Det betyr at våre kirurger har stor mengdetrening og mye erfaring. Erfaringen er helt avgjørende for å vite hvordan akkurat du skal få det beste resultatet. Erfaringen til kirurgen som skal operere deg blir din trygghet for et godt resultat, avslutter Bugge.

FAKTA: Aleris

• Aleris er Norges ledende tilbyder av plastisk kirurgi og kosmetiske inngrep. 
• Webside: www.aleris.no
• Avdelinger: www.aleris.no/her-finner-du-oss
• Facebook: www.facebook.com/alerisplastikkirurgi.norge
 

 

Følg IN magasinet på Facebook