Hjem » Oslo »  DET RÅE BURSDAGSBARNET

DET RÅE BURSDAGSBARNET

Det har allerede gått 100 år siden Ski Bygg startet sin virksomhet. Og når man får bli så voksen er det sannsynlig at man gjør noe riktig. Kanskje er det å gi kunden den gode opplevelsen?

Et gedigent anlegg og godt med parkering møter kunden hos Ski Bygg i Kjeppestadveien 44. Siden starten i Ski i 1919 har også avdelinger i Askim, Fredrikstad, Ås og Enebakk for lengst kommet til. Og på Grini finner man en egen kjøkkenavdeling med Mobalpa. Selve flaggskipet i byggevare-kjeden er likevel på Ski, med lager og butikk på hele 22.000 kvadratmeter.

Alt innen byggevare

– Det er egentlig ikke noe Ski Bygg ikke kan hjelpe deg med når det gjelder ting innen byggevarebransjen, sier Erlend Hjellegjerde. 
Han er leder for kategori, marked og innkjøp. 
– Om man skal for eksempel pusse opp badet, eller kanskje legge ny platting i vårsola - vi har varene og det riktige utvalget, sier han.

Opplevelsessenter

Ski Bygg er et opplevelsessenter for den som skal pusse opp, og det gjelder for både store og små prosjekter, proffen eller privat. Det siste året har Ski Bygg hatt en stor ombygning, løsninger har blitt snudd på, og bygg- og interiøravdelingen er samlet på ett sted. Slik kan kunden finne alt på en svært «kortreist» måte, og få en bedre opplevelse. Rause arealer brukes til å eksponere produktene best mulig gjennom flotte utstillinger, så de forskjellige fargene, designene og materialene kommer til sin rett. For når kunden kan se, føle og sammenlikne, er det lettere å ta riktige avgjørelser til sitt prosjekt.

Interiørkonsulent

Avgjørelser er dessuten enklere å ta når man har fagfolk rundt, og som kan komme med nyttige tips og råd. Ski Bygg har 150 ansatte totalt sett, hvorav 110 personer jobber på Ski. De tilbyr et bredt spekter med ekspertise. 
– For eksempel kan alle Ski Byggs kontokunder få hjelp av en interiørkonsulent, og det kan det dreie seg om alt fra gulv og maling til tapet, solskjerming, bad og dører, sier Hjellegjerde.

Egen fagavdeling

Fagavdelingen kan bistå deg med mengdeberegninger og riktige forskriftmessige produktløsninger. A til Å er en tankegang som gjennomsyrer Ski Bygg; De ansatte er behjelpelige med å finne rette materialer, utstyr og alt kunden trenger til sitt prosjekt. De legger kvalitet i alle ledd, fra den minste skrue til den største kjøkkeninnredningen. På kjøkkenfronten har Ski Bygg dessuten sterke og tradisjonsrike merkevarer som Sigdal og Mobalpa.

Proff og privat

Byggevarekjeden ønsker å være et naturlig valg for entreprenører, byggmestere, håndverkere og forbrukere. Hjellegjerde understreker at vareutvalget er ekstra godt, og at de opererer med konkurransedyktige betingelser. 
– Vi er størst på proff, men også privatpersoner som vil gjøre jobben selv er en stor del av omsetningen. Ski Bygg skreddersyr både produkter og løsninger. Dette kommer både proffene og sluttkunden til gode, sier han.

Stayer

De har vært i gamet en god stund, Ski Bygg. – Vårt fortrinn er kompetanse, vi har vært i faget lenge, og har lite utskiftninger av våre medarbeidere, hvilket betyr at opparbeidet kompetanse blir på huset. Service står høyt i kurs, og kunden erfarer at de kan stole på oss, sier Hjellegjerde. 
Kunden skal ikke behøve å se seg lenge rundt før de får hjelp. Hvis de trenger det. – Men de må gjerne bruke hele dagen her om de ønsker det, smiler Hjellegjerde. 
Og kundene er hjertelig velkomne når som helst, også om de bare vil ha litt inspirasjon og informasjon.

Byggevare-kos

Lokalene og tjenesteytelsene er lagt opp til at det å handle byggevarer skal være en hyggelig og lite stressende opplevelse. Derfor er det også en kafé tilknyttet Ski Bygg. Og det råeste bursdagsbarnet er ikke 100 år for ingenting.

FAKTA: Ski Bygg

• Kjeppstadveien 44, 1400 Ski | Tlf: 64 85 46 00
• Østsiden Trelast Nabbetorpveien 95, 1636 gml. Fredrikstad | Tlf: 69 30 42 00
• Ski Bygg avd. Askim Buersvingen 6, 1814 Askim | Tlf: 69 88 10 00
• Ski Bygg avd. Ås Drøbakveien 255, 1430 Ås | Tlf: 64 85 46 00 Direkte: 64 97 60 00
• Ski bygg avd. Enebakk Kjølstadvegen 17, 1914 Ytre Enebakk | Tlf: 64 85 46 00 Direkte: 64 92 38 30 
• Mobalpa Grini (Kjøkken, bad og garderobe) Grini Næringspark 2, 1361 Østerås | Tlf: 67 15 90 00
• Webside: www.skibygg.no
• Facebook: www.facebook.com/SkiBygg

Tekst: Trine Texnæs | Foto: Ski Bygg
 

Følg IN magasinet på Facebook