Hjem » Oslo »  Julen med «det lille ekstra»

Julen med «det lille ekstra»

Gjengen på Ambiente elsker klær, smykker og accessoirer, og har fylt butikkene med volanger, strikk og leopardmønster. Nå står de klare for å skape juleglede.

T.v.: Veskene til Save my Bag er lette, praktiske og trendriktige. (Foto: Ambiente). T.h.: Alix The Label er et coolt nederlansk merke. Bak merket står en jet-set modell med bena plantet på jorden. (Foto: Alix The Label)

Julen nærmer seg med stormskritt, og jakten på juleantrekket er i gang. Gjengen på Ambiente har fylt butikkene til randen av det de kaller «det lille ekstra»: Det som får enhver feststemt kvinne til å skinne. De brenner for å finne det rette plagget, og hjelper mer enn gjerne til i jakten. 
– Når du nyter det perfekte cashmere-skjerfet, putter foten ned i en håndlaget sko med den rette lesten eller vi foreslår det siste trendy som vi vet passer – ja da koser vi oss på jobb, forteller Anne Edvardsen, administrativ leder ved Ambiente. 
Ambiente vokser sakte men sikkert, og i 2016 ble butikken på CC Vest nominert til den prestisjetunge prisen «Årets butikk». Lidenskap, kunnskap og et solid sortiment av vakre plagg til enhver anledning sikrer antrekksjulen. Butikkene på CC Vest og Karl Johan, og også en nettbutikk står juleklare – det er med andre ord kort vei til en trendy jul.
– Når du beveger deg glad og fornøyd hjem med vår Ambientepose, smiler vi til hverandre og tenker: «Så fin hun ble».

Fyll garderoben

Sortimentet består av alt en kvinne trenger i sin garderobe, forteller Anne. 
– Vi har forberedt oss i lang tid på den travle, men givende julehøytiden, og alt den bringer med seg av kunder. Vi fører alt fra nydelige overdeler og flotte kjoler til lekkert tilbehør som vesker og sko. Butikkene oser av deilige høst- og juleplagg i disse dager, og vi gleder oss til tiden vi har i møte. 
For å gå julesesongen i møte fyller de opp butikkene med herlige julegaver og lekre plagg. Sesongens kolleksjoner består av noe for både den klassiske, og den lekne.
– Volanger, kanelfarger og lurex er gode ord som beskriver sesongen vi er på vei inn i. Denne julen ser vi også mye mønster, blant annet en rekke dyreprint, som leopard, i alle farger, forteller Anne.
Men skulle du være av den klassiske finner du også stilige varianter av «den lille sorte».

T.v.: Nå er det Lois Jeans som gjelder. Spesielt Raval og Cordoba Split er de hotte modellene. (Foto: Lois Jeans). I.m.: Det danske merket Stella Nova kombinerer franske flotte og feminine detaljer med skandinavisk minimalisme. (Foto: Stella Nova). T.h.: Du gjenkjenner Munthes coole design. Det er kunstneriskt, frisinnet, entusiastisk og kontrastfylt. (Foto: Munthe).

Eleganse i alle aldre

Anne beskriver Ambiente’s kunde slik: Sofistikert, elegant, med et hint av sporty. Kunden er alt fra atten til sytti – det sier seg selv at sortimentet må dekke deretter. Anne legger stor vekt på bredden, og setter kundeservice og veiledning i fokus. Og de ansatte brenner for det de driver med. Derfor kan de også sikre at alle finner noe kledelig. 
– Hos Ambiente kan du alltid stole på god service og et bredt utvalg av varer, forteller hun. 
Selv om festantrekket står i sentrum i julehøytiden, er sesongen også tiden for komfort og hygge. Anne trekker frem en stor og myk strikkegenser som et fint tilskudd i vintergarderoben. Gjerne med slengbukser til. 
– Slengbukser er virkelige det store for tiden, og vi har bukser i alle fargeskalaer og kvaliteter. Vi kaller oss dessuten buksespesialister. Vi fører kjente og sterke bukseleverandører som Lois, Mos Mosh og Cambio. Kombinasjon av disse tre gjør at alle kan finne en bukse de liker hos oss, og vi når et vidt spekter av skalaen, forteller hun.

Julens «lille ekstra»

Tiden har også kommet for gavehandelen, og vi leter alle etter den helt spesielle gaven til de vi er glad i. 
– Vi har fylt butikkene med passende gaver til både ungdom, voksne og besteforeldre. Vi har fristende smykker fra Enamel, og deilige såper og kremer i forskjellig dufter, forteller hun. 
Også myke pakker ser ut til å slå an under treet, og derfor foreslår Anne en strikkegenser til en søster eller venn. Disse gjør seg fint i romjulen, både på hytta og hjemme. 
– Vi har også skjønne cashmere-skjerf fra Natura Cashmere, og MP-sokkene våre flyr ut av butikkene i disse dager, smiler hun, og gleder seg til en begivenhetsrik juletid.

FAKTA: Ambiente

Avdelinger: Karl Johansgate 11 og CC VEST
Telefon: 23 25 23 25
Web: www.ambiente.no
Nettbutikk: www.shop.ambiente.no
Facebook: www.facebook.com/ambientefashion
Instagram: www.instagram.com/ambientefashion

Tekst: Pauline Östgård | Foto: Ambiente & Produsentene

Følg IN magasinet på Facebook