Hjem » Oslo »  Opplevelser på sjøen

Opplevelser på sjøen

Sammen med New Options og konseptet Tornado Adventures får du en annerledes opplevelse i Oslos vakre skjærgård. Enten du ønsker event, kurs eller konferanse.
Tornado Adventures er et samarbeid mellom opplevelses- og aktivitetsarrangører langs kysten. New Options har base i Oslo og er aktive på sør og østlandet. New Options tilbyr skjærgårdsopplevelser med utgangspunkt i Tornado RIBer, 49 fots Jeanneau seilbåter og innbydende locations ved sjøen. Hva med et kokkekurs i fjæra, en pubrunde på fjorden, en konferanse i et unikt miljø, eller seilekurs og regatta. Vi skreddersyr arrangementer og kan garantere en flott total-opplevelse, lover innehaver Eivind Westby.

God mat i vakker natur

Tenk deg etter en skjærgårdsopplevelse med RIB eller seiling å gjøre strandhogg på en av Oslofjordens vakre perler. Kokken står klar og venter med et fint dekket langbord og kald drikke. Her er det mange valg; Grillmenyer eller flere retters middag. Du kan velge mellom steder som Kavringen, Steilene, Gåsøya, Oscarsborg, Filtvedt, Gullholmen, Strømtangen, Færder - alle med sin egenart og sjarm.

Spennende opplevelser

Tornado Adventures har som mål å gi sine gjester en spektakulær og positiv opplevelse. Et overordnet mål er å alltid ha fokus på sikkerhet og utarbeidelse av risikoforebyggende tiltak. Derfor har vi HMS implementert i vår drift, forsikrer Eivind Westby. Tornado Adventures finnes i tillegg til Østlandet, Vestlandet og i Nord-Norge også i Stockholm og Helsinki. Vi besøker steder og tilbyr aktiviteter der fellesnevneren er natur, kultur og miljø.

Tekst: Berith Eva Lamøy Foto: Tornado Adventures