Hjem » Asker&Bærum »  Volkswagen ID.3

Volkswagen ID.3

Volkswagen var i 2019 det største bilmerket i Norge for tiende år på rad. Og nå er det snart klart for at den nye ID-familien ruller ut på veiene. Først ut er Volkswagen ID.3. Velkommen til Volkswagen Møller Bil Asker & Bærum. 

Det går i Volkswagen så langt øyet rekker i Volkswagen Møller Bil Asker & Bærum sine lokaler i Billingstadsletta 2. Splitter nye personbiler, men også godt vedlikeholdte bruktbiler og nyttekjøretøy. Møller Bil Asker & Bærum rendyrker sitt konsept; Folkets bil er det som gjelder.

Lang rekkevidde

Og folket ønsker seg mer og mer elektrisk. Som svar på det, lanserer Møller Bil Volkswagen ID.3.
– Dette blir Volkswagens første elbil som er bygget for elektrisitet helt fra bunnen av. Modellen kommer kun som elektrisk, ikke med diesel eller bensin. Spesialmodellen Volkswagen ID.3 1st leveres med et mellomstort batteri, og har inntil 420 km rekkevidde. Den passer derfor godt for vårt langstrakte land og det norske markedet, sier markedssjef for Volkswagen Personbil, Birgit Jensen hos Møller Bil Asker & Bærum. 
Den spennende nyheten vil senere kunne leveres i tilsammen tre varianter. Med det minste batteriet kan man kjøre inntil 330 km før lading, og med det største batteriet inntil 550 km. Du kan forhåndsbestille bilen på asker-barum.volkswagen.no
– Det er en sportslig bil. På størrelse med en Volkswagen Golf utvendig – men innvendig er det like stor plass som i en Volkswagen Passat, sier Birgit Jensen.
Volkswagen dominerte «Automotive Brand Contest 2020» med totalt fem priser i designkategoriene. ID.3, bilen som viser Volkswagens vei inn i fremtiden, ble utpekt som «Best of Best» i ikke mindre enn to kategorier. Nye Golf og ID. SPACE VIZZION var også blant prisvinnerne i årets kåring. «Automotive Brand Contest» er den eneste uavhengige, internasjonale designkonkurransen for bilmerker. ID.3 fikk tittelen «Best of Best» i kategoriene «Exterior Volume Brand» og «Interior Volume Brand».

Familieforøkelse

Etterhvert vil ID-familien vokse seg større, og Volkswagen vil også kunne tilby 4-hjulstrekk og 7-seter. Blant annet. 
– Denne første modellen er bare starten, sier Birgit Jensen. 
På spørsmål om hvordan interessen har vært for Volkswagen ID.3 så langt, kan han bekrefte at den har vært veldig positiv.

Googler info

Og i disse informasjonstider er kundene generelt godt opplyst om hva som rører seg på markedet. Birgit Jensen opplever at kundene på forhånd kan svært mye om bilen de ønsker seg. De kommer for den ene bilen. Har gjort research selv. Ingen skal likevel være redde for å spørre om noe de lurer på. 
– Vi har mye erfaring med bil, sitter på masse kompetanse her på huset, og er her for kunden. Det er tross alt kundene vi lever av. Lurer du på noe, kan vi gi råd og veiledning. Jobben vår dreier seg mye om tillit, og den vil vi være verdig ved å være ærlige, og ved å vise omtenksomhet ovenfor kunden. Jeg ser ikke på dette som et salgsyrke, men mer som et serviceyrke, og hvor vi finner gode løsninger for kunden, sier Birgit Jensen. 

Fascinasjonen for Volkswagen

Birgit Jensen har selv fascinasjonen for bilmerket Volkswagen.
– Jeg har alltid vært Volkswagen-entusiast, helt fra jeg var liten. Min erfaring er at bilene er veldig driftssikre og komfortable. Dessuten er de av de bedre bilene både med tanke på pris og kvalitet. Volkswagen ligger et sted mellom folkelig og premium, og når flere segmenter. Det er en allemannsbil, for den fungerer godt både som bybil, familiebil og turbil. Til alle formål, sier hun.

Oppdaterte prisindikasjoner på ID.3 1ST

19. mai kom det oppdaterte prisindikasjoner på ID.3. 1ST. De endelige prisene ble først kommunisert samtidig i alle landene i Europa i forbindelse med åpning av bestilling 17. juni. Men prisindikasjon deles, for å gjøre det enklest mulig for deg å sette deg inn i de ulike utstyrsversjonene.

Ta kontakt

Vil kunder teste ut hva Volkswagen dreier seg om, er det bare å kontakte Møller Bil Asker & Bærum. Her kan du ta en testtur med aktuelle modeller fra Volkswagen.

FAKTA: Din lokale Volkswagen-forhandler

• Ønsker du å se nærmere på Volkswagens nye flaggskip bør du ta turen innom Volkswagen Møller Bil Asker & Bærum, bilen kommer til forhandler i sommer. Du kan legge inn bestilling nå.
• Adresse: Billingstadsletta 2, 1396 BILLINGSTAD
• Telefon: 24 03 25 00
• E-post: aogb@moller.no
• Webside: asker-barum.volkswagen.no
• Facebook: facebook.com/volkswagenaskerogbarum

Tekst: Trine Texnæs | Foto: Volkswagen