Hjem » Asker&Bærum »  Visker ut grensen mellom ute og inne

Visker ut grensen mellom ute og inne

Det er få ting som slår følelsen av å nyte varme sommerdager i hagen eller på terrassen. Er du på utkikk etter ny inspirasjon til uterommet er det vel verdt å ta turen innom Ballerud Hagemøbler i Grini Næringspark. Her finner du et bredt utvalg hagemøbler, parasoller og interiørartikler, med andre ord alt du trenger for et fantastisk uterom!

Etter over 60 år på samme adresse i Bærum flyttet Ballerud Hagemøbler i fjor til nye lokaler i Grini Næringspark. Den nye butikken har blitt innbydende og moderne, og de mange utstillingene en kilde til inspirasjon for alle som drømmer om et nytt uterom. 
– Vi er veldig glade for at både gamle og nye kunder finner oss. Etter å ha holdt til et sted i 60 år var det spennende om kundene ville følge med når vi flyttet, men det har de heldigvis gjort, forteller butikksjef Bente Grønlund. 
– For oss har det dessuten vært en luksus å flytte til et område med andre butikker og et etablert handlemiljø. Det har gitt oss mange nye kunder. I de gamle lokalene hadde vi vinterstengt, mens nå holder vi åpent hele året. Selv om vår og sommer er høysesong så er det interesse for våre produkter hele året.

Ved siden av hagemøbler fra anerkjente merker som Gloster og Applebee kan Ballerud Hagemøbler også friste med ulike pyntegjenstander for hagen eller terrassen. De siste årene har grensen mellom ute og inne blitt visket ut, og stilen innendørs videreføres gjerne til uterommet. 
– Blant annet har vi flere polstrede sofaer som mange blir overrasket over at faktisk er utemøbler. De ser ut som vanlige sofaer med den design og komfort vi er vant til med innendørs møbler, bare at de i tillegg tåler å stå ute hele året. Nettopp det at møblene tåler å stå ute i all slags vær er en kvalitet mange etterspør, særlig er det viktig om man bor i leilighet uten mye oppbevaringsplass. Selv om alle våre møbler kan stå ute hele året anbefaler vi at man beskytter de med et trekk når de ikke er i bruk. Da holder de seg enda bedre og i tillegg slipper man den store rengjøringsjobben om våren. 

Organiske former

Møblene du finner hos Ballerud Hagemøbler har høy kvalitet og lang levetid. Derfor foretrekker mange et klassisk og tidløst design som de vet vil holde seg i mange år. Etter en tid med firkantet, stram og minimalistisk design går trendene nå mer mot organiske former og detaljer av tre. Det har i tillegg blitt mer farger og mange av leverandørene tilbyr nå at man kan selv kan velge stoff i både møbler og parasoller.

I butikken bugner det også av grønne planter og blomster i mange varianter. Selv om de egentlig er kunstige er de så naturtro at det er lett å la seg lure. 
– Mange har en travel hverdag og reiser mye, og da er det perfekt å slippe å vanne blomstene. Det er lov å jukse litt, sier Bente med en latter.
– De ansatte endrer ofte utstillingene i butikken slik at man alltid kan oppleve noe nytt her. Vi hygger oss ofte med å fornye butikken. Det er gøy å gi den et nytt uttrykk og se at møblene kommer til sin rett i nye sammensetninger. Vi vil gjerne være en kilde til inspirasjon for våre kunder!

FAKTA: Ballerud Hagemøbler

• Adresse: Grini Næringspark 1, 1361 Østerås
• Telefonnummer: 67 58 80 80
• Web: www.ballerud.com
• Facebook: www.facebook.com/ballerudhagemobler
• Instagram: www.instagram.com/ballerudcom

Tekst & foto: Mona Gullstein
 

Følg IN magasinet på Facebook