Hjem » Oslo »  Vi setter navn på badet ditt

Vi setter navn på badet ditt

E.C Dal Interiør har lang erfaring i planlegging av bad, og kan tilby oversiktlig, informativ og inspirerende utstilling i sin 800m2 store butikk på Røa. E.C Dal Interiør er en 800 m2 butikk med fliser og baderomsutstyr, beliggende på Røa. Her møter du medarbeidere med høyt faglig nivå som gir topp service, i følge Marius Dal i E.C Dal Interiør.
«Sett navn på badet» er slagordet, og med det menes rett og slett at de leverer kjente merkevarer. Med produkter i høy kvalitet, fokuserer E.C Dal Interiør på produktkunnskap, innovative løsninger og service. De har en stadig forandring i utstillingene, for å være oppdaterte og inspirere kundene.

Høy kvalitet

– Vi har produkter av høy kvalitet, forteller Marius.
– De er hovedsakelig fra Tyskland, men også fra Italia, Nederland og Østerrike, fortsetter han, før han også forteller at de leverer alt til baderom. Av eksempler kan han nevne fliser, sanitær, belysning, møbler og byggematerialer fra Laticrete og Litex.
– Vi leverer også kjente merkevarer til blant annet badet Villeroy & Boch, Duravit, Keuco og Hans Grohe, sier han. Til badet Villeroy & Boch leverer de også utespa.
– Det er de sistnevnte som mest sannsynlig leverer det mest komplette tilbudet til et baderom, mener Dal, siden de alene leverer alt til et baderom, fra fliser, til vask, do, dusj, badekar, kraner og belysning, forklarer han.

26 års jubileum

– Keuco Edition 300 er et møbel og tilbehørserie som omfatter blant annet forskjellige typer skap, kraner, lysspeil, vask, og knagger, og dette er vår bestselger, forteller Dal til IN magasinet. Serien er stilren, med stramme linjer, og har mange kombinasjonsmuligheter og størrelser, som gjør at den kan tilpasses hvert enkelt bad. Forøvrig kan Marius friste med tilbud på tre bestemte serier fra Villeroy & Boch i forbindelse med deres 26 års jubileum. – Her får du hele 26 % rabatt på designseriene Aveo, Bellevue og Pure Stone, avslutter han.

Tekst: Trine Halvorsen-Kvalnes