Hjem » Oslo »  Trendy kofferter fra Rimowa

Trendy kofferter fra Rimowa

De stripede aluminiumskoffertene fra Rimowa er ofte å se på sidene til de store motemagasinene og er blant det ypperste du kan få på koffertfronten. Tar du turen innom Bagorama på Byporten vil du finne et bredt spekter av kofferter fra Rimowa. I tillegg formelig bugner butikken over av vesker og kofferter i alle størrelser og prisklasser. Her er det med andre ord noe for enhver smak og lommebok!

Rimowa blir gjerne omtalt som koffertenes Rolls Royce. Aller best kjent er nok merket for de klassiske aluminiumskoffertene, men et besøk hos Bagorama på Byporten viser at Rimowa har mye mer å by på. Her er det nemlig kofferter i ulike farger og størrelser. – Rimowa er et tysk merke som har slått veldig an de siste to årene. Det er et high end merke med kofferter fra 5000,- opptil 13 000. Det er fantastisk fine kofferter med utrolig god kvalitet, forteller butikkmedarbeider Johanna Kolmodin. 
Dette er kofferten for de som forventer seg litt mer ut av en koffert og som samtidig ønsker å se bra ut når de er ute og reiser. 
– Selv om de aller fleste forbinder Rimowa med aluminiumskoffertene så har vi et bredt spekter både når det gjelder farger og størrelser, med alt fra kabinkofferter med pc lomme til de største modellene. De har også kofferter i plastikk, polykarbonate, som er et litt lettere stoff enn aluminium. Noen av modellene er for eksempel laget i polykarbonate med aluminiumskjerne og hjørner slik at man får litt av begge verdenene. Den nyeste kofferten fra Rimowa, Bossanova, har dessuten lekre skinndetaljer som håndtak og hjørner.

Funksjonalitet

Koffertene fra Rimowa er ikke bare flotte å se på, de har også en rekke finesser som gjør reisen enklere. Blant annet har håndtakene flere trinn slik at du kan tilpasse det til din egen høyde, i tillegg har de gode, stabile hjul. De fleste av koffertene har også en hempe man kan trekke ut til å henge håndvesken eller bæreposer på. 
– Mye på koffertene er håndlaget og det er fokusert på kvalitet hele veien. Koffertene har dessuten fem års global garanti. Rimowa har også skilleplater innvendig som jeg ikke har sett i noen andre kofferter. Disse gjør det enklere å pakke lagvis og for eksempel skille dressen fra de andre klærne. 
Rimowa har alltid vært ledende innen koffertutvikling og en av de siste nyhetene er en elektronisk tag hvor du kan scanne bagasjelappen din slik at den vises på en liten skjerm på siden av kofferten. Foreløpig er det kun Lufthansa av flyselskapene som støtter dette. Rimowa har lenge hatt et samarbeid med nettopp Lufthansa og det er også mulig å kjøpe Rimowa kofferter med Lufthansa logoen.

Julegavetips

I tillegg til Rimowa har Bagorama på Byporten kofferter fra Samsonite og ikke minst deres eget merke Travel Gear. Koffertene fra Travel Gear har god kvalitet, men ligger i en helt annen prisklasse. Med andre ord er de perfekte for deg som ikke reiser så ofte eller som ikke ønsker å investere så mye i en koffert. 
– Vi selger vanvittige mengder av Travel Gear koffertene i løpet av et år. Disse har også god kvalitet og i sortimentet har vi alt fra kabinkofferter til kofferter som passer når storfamilien skal på ferie. I tillegg har vi bager på hjul for de som foretrekker dette. Og vi ser at kabinkoffertene fra 599,- og oppover er veldig populære som gaver. 
Med julen rett rundt hjørnet er det nok mange som har begynt å planlegge både julegavene og ikke minst antrekket til sesongens selskapeligheter. Akkurat nå finner du et bredt utvalg små vesker hos Bagorama som passer perfekt til julebordet. 
– Det er litt retro stil på mange av veskene denne sesongen og det er mye skuldervesker. Vi selger dessuten mye skinnvesker til de som har lyst til å investere i en veske av god kvalitet. Det er også veldig populært med sekker istedenfor håndveske. Disse finnes i ulike materialer og prisklasser.
Og er du på utkikk etter den perfekte venninnegaven så kan Bagorama friste med flotte hansker. Her finner du alt fra de klassiske skinnhanskene til hansker med mønstre og detaljer. De har også et bredt utvalg innen herrehansker. Butikken har nemlig en egen avdeling for herrene, med alt fra dokumentmapper til trendy vesker med klaffer på. 
Enten du er på jakt etter en ny koffert, en veske til julebordet eller en gave som mottakeren garantert vil sette pris på anbefales du å ta turen innom Bagorama på Byporten!

Tekst & foto: Mona Gullstein

Følg IN magasinet på Facebook