Hjem » Stavanger »  To etasjer med de fineste skatter

To etasjer med de fineste skatter

Hanne Aarhus hadde et brennende ønske om å jobbe med klær. Derfor hoppet hun i 2008 av karrieren i helsevesenet og satset alt på å lage en høykvalitets klesbutikk for damer.

La Famiglia åpnet i 2008 og flyttet til nåværende adresse i Østervåg 35 i 2015, etter å ha tilbrakt de første årene i Gamle Stavanger og så i en bunkers vegg i vegg med Straensenteret. På disse årene ble La Famiglia en kjent og kjær butikk for byens handleglade damer. Nå er den sentralt plassert rett ved den vakre Fargegaten i Østervåg 35 og tilbyr to fulle etasjer med fine skatter. Her tilbyr de klær, sko, vesker, skjerf og luer i en hjemmekoselig atmosfære. Hanne har alltid tid til en god prat med sine kunder, og utålmodige menn har fått sin egen ventekrok med myke puter, nytrukket kaffe og egnet lesestoff. 
– Vi legger vekt på god personlig service og jeg har har dyktige medarbeider med meg på laget. God kvalitet på merkene våre er også et must, både når det gjelder miljøhensyn og etiske retningslinjer for produksjon, sier Hanne Aarhus. 
– Det er en glede for meg å se at kundene tar seg god tid her inne. Det betyr at de trives og det er viktig for meg. Vi er sterke på skandinavisk design, men har også mye jeans og sko fra Italia, og strikk fra Frankrike. Med vår hverdagsmote rekker vi ut til mange ulike damer i både alder og fasong, vi skal ha noe til de fleste som kommer innom oss. 

La Famiglia satser mye på strikk, jeans og kjoler både til hverdag og fest, og har alltid mye god basic, som alle trenger i sin garderobe. 
– Våre største merker er American Vintage, Please Jeans, Samsøe, Second Female, MissMaya og Line of Oslo. Vi har en høy standard på varene våre men har allikevel noe for enhver lommebok, fra Saint Tropez som er priset ganske lavt, til American Vintage som koster litt mer, sier Hanne.

Instagram er viktig og flittig brukt for å vise kundene nyheter og Hanne har god hjelp i familiens venn Esther (på bildene) som stiller opp som modell på fritiden. 
– Nettbutikken er et godt tilskudd til den fysiske butikken men aller best liker vi å få kundene inn i butikken. En god relasjon til kundene er viktig. Det er det som gjør dagen fullkommen, avslutter Hanne.

FAKTA: La Famiglia

• Adresse: Østervåg 35 Stavanger
• Web: la-famiglia.no
• Telefon: 45 22 26 42
• E-post: post@la-famiglia.no
• Facebook: facebook.com/lafamigliahannesbutikk
• Instagram: instagram.com/la_famiglia1

Tekst: Stein Olav Kåsa | Foto: La Famiglia & Stein Olav Kåsa
 

Følg IN magasinet på Facebook