Hjem » Stavanger »  Tidløst interiør

Tidløst interiør

Møbelgalleriet så dagens lys i 1986, på Skagenkaien vis a vis Victoria Hotell.

4.desember 2003 overtar Møbelgalleriet nyoppussede lokaler på Løkkeveien 99. Lokalene huset opprinnelig bilverkstedet til Opel og er tegnet av arkitekt Helland på 50-tallet og er et av Stavangers mest særpregede bygg. Møbelgalleriet selger tidløse møbler, tepper, belysning og accsessories tegnet av anerkjente arkitekter og designere fra hele verden.

Miljøbevisste forbrukere velger tidløse møbler

Interiørkonsulent Renate Haave påpeker at leverandørene stiller strenge krav til seg selv både når det gjelder miljøforskrifter og materialutnyttelse, dette inkluderer også lavere energiforbruk ved transport. Tidløse møbler er skapt for generasjoner, og vil dermed være med å redusere bruk og kast mentaliteten. I de flotte og åpne lokalene kommer virkelig møblene til sin rett. Man får en fin opplevelse og inspirasjon ved å besøke butikken. Som Interiørkonsulent Erling Høitomt uttrykker det, her snakker møblene og lampene sin egen historie. De er tidløse i kraft av sin enestående kvalitet og sitt vakre design.

Trendene

Når jeg spør om trendene, forteller Renate og Erling at det er lov med struktur i tekstilet. Møbler blir gjerne polstret i boucle eller fåreull, i kombinasjon av gulvtepper med glans og mykhet, gjerne i materialet bambus. Kontinentale elementer ses både i materialbruk og former. Møbler i glass, granitt, kalkstein, terrazzo og marmor brukes gjerne i kombinasjon med treverk eller tekstiler i varme materialer som er i toner kunden selv velger. Det er viktig at kundens personlighet kommer frem i interiøret. Slik skapes et personlig hjem.
Erling, som er belysningsansvarlig påpeker at prikken over i-en er rett belysning i et hjem. Utformingen av belysningen skapes igjennom arkitekturen av hjemmet i kombinasjon med møblering og ikke minst materialvalgene av møblene og eksteriøret.
Trendy accesessories er keramikk, tørkede blomster, messing, skulpturer kombinert med gjenbruk gjerne med affeksjonsverdi.
– Vi er veldig glad i alle våre leverandører. Vi mener at vi har byens beste utvalg av kvalitetsmøbler, lamper og accessories med brand som Montana, Gubi, Louis Poulsen, Federicia Furniture, Nuura, Cassina, Studio Arhoj og hen hel rekke andre anerkjente brands.
Velkommen til en hyggelig opplevelse!

FAKTA Møbelgalleriet

• Adresse: Løkkeveien 99, 4008 Stavanger
• Web: moebelgalleriet.no
• Telefon: 51 51 02 90
• E-post: post@moebelgalleriet.no
• Facebook: Møbelgalleriet Stavanger
• Instagram: instagram.com/moebelgalleriet 
• Åpningstider: Mandag-torsdag 10-19 & fredag-lørdag 10-16

Tekst & foto: Stein Olav Kåsa
 

Følg IN magasinet på Facebook