Hjem » Oslo »  Ta vare på ferieminner

Ta vare på ferieminner

Vi har vel aldri tatt flere bilder enn i dag. I løpet av ferien er telefonen nærmest permanent i fotomodus, og ofte tar vi flere hundre bilder i løpet av noen korte sommermåneder.

Det er vel og bra at vi tar mange bilder, men hva med å få litt hjelp og inspirasjon til å ta bedre vare på ferieminnene?
Hos CEWE Japan Photo Byporten kan du komme til butikken og få hjelp til dette, enten du har bildene på mail, telefon eller minnebrikke. Butikken fører et stort utvalg av digitalkameraer, minnekort og annet tilbehør til digitalkameraer. Du kan levere inn bildene dine til fremkalling, både fra minnekort og analog film, og du kan naturligvis hente ut dine ferdig fremkalte bilder, forstørrelser og fotoprodukter – uansett om de er bestilt i butikk eller på nett. I butikken kan du også se eksempler på Min CEWE FOTOBOK og fotoprodukter du kan bestille på nettsiden.

Genuin interesse for foto

De ansatte har en genuin interesse for foto og synes det er gøy å hjelpe deg med å få mest mulig ut av dine bilder. De kan hjelpe deg om du står fast, enten med kamera, minnekort eller fotografering generelt.
Du kan også få dine beste bilder på kopper og nøkkelringer eller til og med på puter og sengetøy!
Stikk innom butikken i gateplan, og lær mer om hvordan du kan gi dine beste bilder nytt liv.

Tekst & foto: Stein Olav Kåsa
 

Følg IN magasinet på Facebook