Reiser & opplevelser »  Ta ferien på Antalyakysten

Ta ferien på Antalyakysten

Som eneste charteroperatør på Sørlandet flyr Tyrkiareiser fra Kristiansand til Antalyakysten i både vår, sommer og høst. – Kapasiteten er høyere enn tidligere år og vi ser allerede nå at interessen er stor, sier Anders Lindström, COO ved Tyrkiareiser.

– Vi er glade for å kunne utvide tilbudet og vi merker at etterspørselen er stor i Agder og omegn, sier Lindström. 
– Det er selvfølgelig en stor fordel å slippe å reise flere timer øst- eller vestover før man skal sette seg på flyet. Det gjør Tyrkia mer tilgjengelig som feriemål, og fra de foreløpige salgstallene å dømme ser det ut til at sørlendingene setter pris på tilbudet vårt.
Tyrkiareiser flyr til Antalya fra 3.5. – 2.8, samt 13.9 – 18.10, med direkteflyvninger på utreise og mellomlanding i Haugesund uten flybytte på returreisen.
Etter en liten nedgang i kapasiteten for 2015 og 2016 øker Tyrkiareiser antall avganger og flyseter fra Kristiansand Lufthavn. 
– Det er ikke gøy å måtte henvise trofaste kunder til andre selskap, så vi er veldig glade for å kunne sette opp fly både vår-, sommer- og høstsesong.

Charteroperatøren ser en kraftig økning i interessen for Tyrkia som reisemål i 2018 sammenlignet med 2017, og i perioden 1. desember til 15. februar har salget mer en fordoblet seg sammenlignet med samme tidsperiode i fjor. 
– Det er ingen tvil om at Tyrkia er på vei tilbake som feriefavoritt blant nordmenn, fastslår Lindström. 
Også tallene for besøk på nettsiden er lovende og markedsansvarlig Malin Eriksson er fornøyd med utviklingen.
– I tillegg til de gode salgstallene ser vi en stor økning i antall besøkende på nettsidene de siste månedene. Det er mange som enda ikke har bestilt ferien sin og vi har fortsatt reiser å selge, men vi ser definitivt at interessen i søket er der. Våre egne analyser viser en økning på mer enn 70 prosent i antall besøk på tyrkiareiser.no de siste månedene.

Om Tyrkiareiser

Tyrkiareiser har flyvninger fra Kristiansand, Haugesund, Bergen og Oslo, og tilbyr hoteller og leiligheter i alle standarder. Tyrkiareiser AS ble etablert i 2004 er i dag en av de ledende turoperatørene med avganger fra Norge til Tyrkia. I 2007 ble søsterselskapet Turkietresor i Sverige AB etablert og i 2017 slo de sammen sine hovedkontor og flyttet til Stockholm. Tyrkiareisers mål er å tilby charterreiser av høy kvalitet til gode priser, og de vil være førstevalget for norske reisende som ønsker å dra til Tyrkia. Hos Tyrkiareiser skal kunden få personlig service og god informasjon om reisemål og aktiviteter.
For mer informasjon om turer fra Kristiansand se: tyrkiareiser.no/kristiansand.

Tekst: IN magasinet | Foto: Mahir Uysal & Nejat Akinci | Sponset artikkel

Følg IN magasinet på Facebook