Hjem & fritid »  Storoppdrag

Storoppdrag

Det begynte i det små med renovering av private baderom. Etter hvert har jobbene blitt større og mer omfattende. Svømmehallens dusjanlegg på Idrettens Hus er det siste store oppdraget som Søren-Widar Sogge og hans firma Proffkeramikeren AS har ferdigstilt.

– Jobben var gjort ekstremt pent. Vi er veldig fornøyd med det, forteller Bengt Olsen, prosjektleder for byggets eier, Narvik kommune.
– Proffkeramikeren har lagt mer i dette enn det firmaet egentlig hadde trengt å gjøre. Det er virkelig blitt en perle, sier Olsen.

Article image

Lang fartstid

– Privatkundene var primærmarkedet vårt i starten. Nå har flere og flere bedrifter fått øynene opp for oss. Våre oppdragsgivere er både offentlig forvaltning, private, næringsliv og profesjonelle eiendomsutviklere, forteller Sogge.

Toyotabygget, tilbygget til Fagerthun bil, Clas Ohlson, Strandsenteret på Sjøvegan, dusjanlegget til Norcem i Kjøpsvik, leilighetsbygg i Harstad og før nevnte garderobeanlegg på Idrettens Hus er noen av de store jobbene som Proffkeramikeren nylig har hatt flisejobben med. I januar reiste 6 ansatte fra firmaet for å starte jobben med å legge 4000 kvadratmeter med gulv og vegger på Alta Flyplass.
– Flyplassjobben er et prosjekt som vi er veldig glade for å utføre og som kan gi oss viktige referanser for nye byggprosjekter i framtiden, sier Sogge.

Søren-Widar Sogge har lang fartstid bak seg i flisleggeryrket. Han har jobbet i Sverige, Tyskland og Spania før han i 1996 flyttet tilbake til Oslo. Narvik kom han til i 2000. Siden oppstarten av Proffkeramikeren har han hatt en jevn øking i antall byggeoppdrag og opparbeidet mange tilfredse og tilbakevendende kunder.

Article image

Gode samarbeidspartnere

– Jeg vil fremheve det gode samarbeidet jeg har med flere aktører i Narvik. Narvik Steinsenter er min faste leverandør av flis- og flisematerialer. Ofte tar jeg med kunden til Steinsenterets miljøutstilling på Ankenes. Der får kunder inspirasjon og ideer på hvordan nettopp deres bad kan bli. Comfort og El Installatøren har også vært viktige samarbeidspartnere. På befaringene går vi sammen gjennom prosjektene og kundene får en komplett pris hvor absolutt alt er tatt med. Et godt samarbeid mellom leverandører og arbeidsgrupper gir et bra resultat og fornøyde kunder, forteller Sogge.

I dag leveres flere typer membraner for våtrom. Proffkeramikeren AS leverer et sikkert faglig håndlag med keramiske fliser og fugemasse, og skaper den ønskede «finish» på baderommet. Alt arbeid utføres i henhold til Byggebransjens Våtromsnorm (BVN). For at resultatet skal bli bra er fagkompetansen innenfor rehabilitering og totalrenovering en sikkerhet for deg som kunde.

Se mer info på www.proffkeramikeren.no

Tekst & foto: Rune Dahl