Hjem » Oslo »  Sport & mote på Røa

Sport & mote på Røa

Røa sport er en sjeldenhet i en hverdag der sportsbransjen er dominert av gigantiske sportsvarehus som tilsynelatende er i evig krig med hverandre. Dagen vi besøkte Røa Sport & Mote var stemningen i butikken alt annet en krigersk. Både sporten og moten, tre trappetrinn opp var godt besøkt av smilende kunder.

Røa Sport & Mote er vel omtrent så langt fra en mega-sportsbutikk som man kan komme. Bak disken i moteavdelingen finner vi daglig leder og innehaver Gyri Sæbø travelt opptatt med å betjene kunder.
– Her tar vi oss god tid til kundene og er veldig opptatt av å yte det lille ekstra som gjør at så mange som mulig ender opp som stamkunder. Stikkordene er fagkunnskap, service og et godt vareutvalg, sier Gyri.

Forretningen har lenge har vært delt i to separate avdelinger. Sport og mote. I moteavdelingen finner man gode klassiske merker av høy kvalitet, og det lille krydderet ekstra myntet på klesbevisste kvinner.
– Jeg vil si at vi er spesialister på bukser. Også er vi veldig gode til å finne noe som passer til alle, uansett fasong, forteller Gyri.
– Norske og skandinaviske merker står hjertet vårt nært. Det er en glede å kunne tilby merker som å Cathrine Hammel, Dea Kudibal, Fleischer Couture, Majestic, Henderson og Aphru. Jeg må jo også nevne de mest populære vinterartiklene som er fra MoonBoots, Skinnikkers fra Arnold Weiss og de utrolig populære pannebåndene fra Conte of Florence.

Om Gyri er knallgod på bukser og damemote er Nils og Bjørn på sporten like sterke på sykkel og ski. Det de ikke de vet om sykkel og ski er knapt verdt å vite.
– Vi setter vår ære i at ingen turgåer skal forlate butikken med racingski eller visa versa. Her har vi alltid tid til en grundig prat med kundene. Spesielt de som er nybegynnere enten det dreier seg om ski eller sykkel vil få all den servicen en skikkelig faghandel skal gi dem. Det er dette denne butikken handler om.
Ta turen til Røa Sport & Mote og få en handleopplevelse utenom det vanlige.

FAKTA: Røa Sport & Mote

• Røa Sport & Mote leverer mote og fritidstøy av eksklusiv og høy kvalitet til damene. De er en unik aktør i markedet og har et stort og bredt utvalg.
• Adresse: Vækerøveien 197, 0751 Oslo
• Telefon: 22 50 80 50
• Facebook: Røa Sport & Mote

Tekst & foto: Stein Olav Kåsa
 

Følg IN magasinet på Facebook