Klær & mote »  Spesialist på store brudekjoler

Spesialist på store brudekjoler

Den koselige brudesalongen i Lillestrøm, har ikke bare alt innen bryllups- og festklær. De har spesialisert seg på kjoler for store damer!
Solgunns boutique drives av mor og datter, Gerd Carlsson og Solgunn Carlsson Fagersand, og åpnet for 13 år siden. Her finner du alt innen festklær og bryllupsklær til ham og henne, sko og tilbehør, ballkjoler, selskapskjoler, finklær til barn og dåpskjoler.

Solgunn er utdannet designer og modellør på Esmod-skolen i Oslo, hvor hun fikk førstepris for sin modellisme av avslutningskolleksjonen.

Egen kolleksjon

– Jeg la merke til at kjoler som var i størrelse 44 eller mer, var veldig tunge og kjedelige, sier Solgunn, som bestemte seg for å lage sin egen kolleksjon med selskapskjoler og brudekjoler fra størrelse 44 til 64. Og tilbakemeldingene har vært fantastiske.

– Kunder er kjempefornøyd med at de faktisk får noe som de ønsker seg og kan føle seg veldig flotte til de festlige anledningene. Vi er svært opptatt av å yte god service, og å imøtekomme kundens ønsker så godt som mulig, legger Gerd til.

Kundens ønsker

Teamet på tre, ser ofte forandringer som kan gjøres med et eksisterende produkt for å gjøre det perfekt ifølge kundens ønsker.

– Vil bruden ha en kjole med ermer men faller for en som ikke har det, kan dette sys til, og vil hun ha mer eller kanskje mindre pynt på kjolen, ordner vi det også, sier Gerd som mener at de vektlegger i stor grad en god atmosfære i salongen.

De tre damene er kurset i faget, og er behjelpelig med alt innen bryllup de har også tatt kurs i make-up og stilanalyse og har et godt øye for hva som kler den enkelte.

Tekst: Cathrine Jensen Foto: Lin Kværnhaug