Hjem » Stavanger »  Spesialbutikk på bade og undertøy

Spesialbutikk på bade og undertøy

De finnes, men de er få – spesial-forretningene på bade og undertøy. Undertøy Galleriet i Søregaten 31 har kledd opp stavangerdamer i snart 17 år. De første 16 årene på Magasinblaa før innehaver Valeria Røiland satte kursen mot Søregata. 

– Jeg trengte større plass, forteller Valeria.
– Nå får jeg plass til mye mer undertøy enn jeg hadde i den gamle butikken. Også er det et utrolig hyggelig miljø her i Søregata.
Flyttingen viste seg å være et vellykket trekk, og butikken er i dag en av byens beste på både undertøy og badetøy. Etter å ha sett oss rundt i butikken, og sett med egne øyne hvordan Valeria behandler sine kunder, forstår vi hvorfor.

God service

Vi forstår raskt at tidsbesparende service, høy grad av kompetanse og hyggelig service er en selvfølge i denne spesialforretningen. 
– Vi har mange faste kunder som kommer hit for å kjøpe badetøy og undertøy, for her vet de at de får den hjelpen de skal ha. Mange har skjønt at det ikke alltid er en god ide å kjøpe hverken undertøy eller badetøy på nettet. Selvfølgelig kan du gjøre gode kjøp, men mange av mine kunder forteller ofte at nettkjøpene er som den berømte katta i sekken, sier Valeria.
Her får alle kundene personlig hjelp helt til alt sitter som det skal. Det setter jeg min ære forteller Valeria med en oppriktig mine. Her er det ingen som går ut med feil størrelse eller noe som ikke sitter skikkelig. Det er tross alt det fagkunnskap handler om!

Riktig cup-størrelse

– Når du skal ha en bikini, så er det tre mål du skal ta hensyn til; Det er buksestørrelsen din, også er det BH-størrelsen din, med de to forskjellige målene - vidde og cup. Det samme prinsippet gjelder for badedrakter. Noen tror at de må kjøpe større badedrakter for å få plass til puppene, men det er ikke sant. Du skal holde deg til buksestørrelsen din, og så kompensere opp eller ned i cupen, så enkelt er det, forteller hun og smiler.
I hyllene og stativene bugner det av lekre varer fra anerkjente og eksklusive merker.
– Vårt største merke i undertøy er Primadonna Twist, som er veldig kjent med sin fantastisk passform og kvalitet. Vi har fått større utvalg i base i butikken, men vi tar også inn kule mote kolleksjoner. Jeg må også trekke frem det Franske merket Empreinte, som er kjent for passform og super støtte. Også har vi nattøy og undertøy fra det tyske merket Mey, som lager det lekreste nattøyet du kan tenke deg. Vi selger også mye nattøy fra danske Lady Avenue i bambus kvalitet og jeg vil også nevne det svenske merket Damella. Vi foretrekker forresten kun naturlige stoff i nattøy, sier Valeria, før hun skritter over til prøverommet for å hjelpe en av sine mange fornøyde kunder.
Stavangerdamer i alle aldre, størrelser og fasonger bør kjenne sin besøkelsestid. Vil dere ha en fantastisk handleopplevelse? Ta turen innom Undertøy Galleriet i Søregata!

FAKTA: Undertøy Galleriet

• Adresse: Søregata 31, 4006 Stavanger
• Telefonnummer: 411 89 747
• Facebook: facebook.com/Undertoygalleriet
• Instagram: instagram.com/undertoygalleriet
• Åpningstider man-fre 10-17, tors 10-19 & lør 10-16

Tekst & foto: Stein Olav Kåsa
 

Følg IN magasinet på Facebook