Kultur & underholdning »  Sosial diskobowling

Sosial diskobowling

Narvik Bowling åpnet dørene 9. mars 2007 og har hatt stor suksess siden den gang. Nå har de fått montert musikkanlegg og blacklight og har startet opp med diskobowling.
Article image

– Nå i første omgang er det diskobowling på lørdager, forteller daglig leder Hanna Strømsnes. Hun og mannen, Helge, driver Narvik Bowling og begge stortrives i et positivt arbeidsmiljø.
– På diskobowlingen har vi på ettermiddagen musikk for de yngre og så går vi over på mer voksen musikk utover kvelden. Diskobowling har lenge vært kjempepopulært i Bodø, og nå har det også kommet til Narvik.

Veiledning

Narvik Bowlings ansatte står klar bak disken til å ta imot deg som er både nybegynner og mer erfaren med bowling. Du kan få instruksjon og veiledning før du går i gang på en av de 10 banene, og det er mulig å få kjøpt mat og drikke mellom rundene. Hallen tilbyr også andre aktiviteter enn bowling med Air Hockeybord, og 2 biljardbord. Nylig ble det startet biljardklubb som nå verver folk og har planer om turnering.

Article image

Gøy og sosialt

– Mange er redd for å dumme seg ut første gang de skal spille, men vi har en klar oppfordring til dem: Det er bare å komme seg hit og sette i gang med første runde så får de oppleve hvor utrolig gøy og sosialt det er. Hanna oppfordrer også flere pensjonister til å komme og bowle.
– Vi har en gjeng med pensjonister som har blitt helt hekta. De angrer ikke et sekund på at de kom innom og prøvde. Dessuten får alle pensjonister gratis kaffe på tirsdag og torsdag formiddag hvor vi har pensjonistbowling.
Narvik bowling har en trivselserie hvor de ønsker at bedrifter i Narvik skal melde seg på å spille kamper og turneringer mot andre bedrifter. I serien deltar både vennelag og bedriftslag.
– Som det ligger i navnet setter vi fokus på trivsel og at de som deltar skal ha det gøy samtidig som det er sosialt.

Article image

Gaveidèer og tilbud

– Nå har vi også begynt med salg av bowlingkuler, sko og bag. Kanskje den perfekte julegave? Dessuten tilbyr vi gavekort som kan brukes til både handel og spilling, og klippekort hvor man sparer penger. Under nattåpent kommer vi til å ha spesielle tilbud og aktiviteter for alle som kommer innom, forteller Hanna Strømsnes. Narvik Bowling er et av få aktivitetstilbud i Narvik som har åpent hver dag hele året unntatt julaften og nyttårsaften.

Tekst: Tor Edvind Eliassen  Foto: Rune Dahl