Hjem » Oslo » Helse & velvære »  Skreddersyr riktig behandling for huden din

Skreddersyr riktig behandling for huden din

Utseendet vårt endrer seg med alderen og det er ikke alltid den personen vi ser i speilet representerer hvordan vi føler oss på innsiden. Klinikk Oslo tilbyr et bredt spekter hudforbedrende behandlinger, fra injeksjons- og laserbehandlinger til kremprogrammer. Dermed kan de skreddersy et behandlingsopplegg tilpasset akkurat din hud!

En sunn og frisk hud har mye å si både for et ungdommelig utseende og for selvfølelsen. Hos Klinikk Oslo i Hegdehaugsveien har de lang erfaring med injeksjonsbehandlinger og andre hudforbedrende behandlinger. 
– Det å få huden tilbake til et noe mer ungdommelig nivå krever et systematisk behandlingsopplegg, gjerne med en kombinasjon av flere ulike behandlinger. Det er en utbredt misforståelse at man kan komme til bare en behandling og så blir alt bra. Det kreves gjerne flere behandlinger for å få god effekt på for eksempel rynker og linjer, forteller sykepleier Anne Broberg.
Injeksjonsbehandlinger med toxin og fillere har god effekt på både rynker, linjer, slapp hud og tapt volum i ansiktet. Men det er viktig at man går til noen som faktisk kan faget. Hos Klinikk Oslo har dr. Elisabeth Opsahl og alle sykepleierne som jobber her svært lang erfaring med nettopp injeksjonsbehandlinger. Her kan du med andre senke skuldrene i trygg forvissning om at du er i de aller beste hender.

Naturlig utseende

Dr. Opsahl har jobbet med injeksjonsbehandlinger siden 2010, først med toxin som behandling mot migrene. 
– Toxin er en svært effektiv behandling mot migrene. I 2010 jobbet jeg for en hode-pineklinikk på Sjølyst, drevet av en meget erfaren lege som hadde spesialisert seg på migrenebehandlinger. Der benyttet vi toxin mye, så jeg fikk god mengdetrening. Det ene fører gjerne det andre med seg og etter hvert kom jeg også inn i det kosmetiske, forteller hun. 
Siden 2011 har hun i tillegg jobbet med fillere og de siste årene har hun holdt kurs for andre leger og sykepleiere for importøren av filleren Teosyal. Mange har kanskje frem-
deles noen fordommer mot toxin eller fillere og ser for seg de man ser i media med enorme lepper og uten mimikk. Men de siste årene har mye endret seg og i dag er de aller fleste opptatt av å se sunne og naturlige ut. Målet hos Klinikk Oslo er at du skal gå ut derfra og få tilbakemeldinger om at du ser sunn og opplagt ut, uten at noen klarer å sette fingeren på hva du har gjort!
Klinikk Oslo tilbyr også en rekke andre behandlinger, som figurforming med Cooltech og hudforbedrende behandlinger som microneedling, kjemiske peelinger og oppstramming av huden med radiofrekvensbehandling med Infini. Klinikken har en stor og moderne laserpark hvor de utfører blant annet åreknutebehandlinger (EVLT), ClearLift og ikke minst hårfjerning. Tini har 16 års erfaring med nettopp hårfjerning. 
– Vi benytter en diodelaser med radiofrekvens som fungerer veldig bra på alle hudfarger og hårfarger unntatt hvite og grå hår. Den er ekstremt bra på mørke hår, men reduserer også blond hårvekst. Jeg har mange fornøyde kunder med lyst hår som har slitt med uønsket hårvekst, avslutter Tini og ønsker alle velkommen til Klinikk Oslo for en uforpliktende konsultasjon!

FAKTA: Klinikk Oslo

Adresse: Hegdehaugsveien 31, 0352 Oslo
Web: klinikkoslo.no
Facebook: facebook.com/klinikkoslo
Tlf: 22 98 05 38

Tekst & foto: Mona Gullstein
 

Følg IN magasinet på Facebook