Hjem » Asker&Bærum »  Skreddersyr det perfekte kjøkken

Skreddersyr det perfekte kjøkken

Kjøkkenet er gjerne hjemmets samlingspunkt. Her lager vi mat, jobber, gjør lekser og nyter lange måltider med familie og venner. Derfor er det så viktig at kjøkkenet både er funksjonelt og et rom vi trives i. Hos Bekkestua Kjøkkenstudio får du kjøkken fra den anerkjente produsenten Arens. Siden alt skreddersys til hver kunde, får du akkurat det kjøkkenet du har drømt om!

Drømmer du om nytt kjøkken er det vel verdt å ta turen til Bekkestua Kjøkkenstudio. I deres hyggelige lokaler i Gamle Ringeriksvei 32 har de utstilt flotte kjøkken fra den estiske kjøkkenprodusenten Arens. 
– Vi er den eneste forhandleren av Arens i Norge. Her i butikken forsøker vi alltid å vise et mangfold av hva vi kan tilby. Det skal være noe for hver stil og for hver lommebok, forteller innehaverne Torill Rolfsvåg og Erik Faale. 
Samboerparet har drevet Bekkestua Kjøkkenstudio sammen siden 2013, og kan skilte med lang erfaring innen kjøkkenbransjen. 
Tidligere har kjøkkenstudioet vært forhandlere av andre produsenter, men de siste årene har de valgt å satse kun på Arens. Kjøkkenprodusenten fra Estland har en over 30 år lang historie og er kjent for sine kjøkken av høy kvalitet. Arens har nok vært mer kjent ute i Europa enn her i Norge, men stadig flere får øynene opp for både den gode kvaliteten og ikke minst de skreddersydde løsningene også her til lands. 
– Alt blir produsert etter ordre, noe som gjør hvert kjøkken unikt. Du får akkurat de målene du skal ha, uten noe tillegg i prisen.

En rekke valgmuligheter

Siden alt er skreddersydd til hver enkelt kunde har man også en rekke valgmuligheter når det kommer til både farger og materialer. 
– Faktisk er det så mange valgmuligheter at det av og til kan virke overveldende, og det kan være vanskelig å ta en avgjørelse. Det er der vi kommer inn. Noe av det vi gjør aller først er en grundig behovsanalyse for å se hva som er kriteriene til den enkelte kunde. Vi kommer gjerne på hjemmebesøk, der får vi ofte et bedre inntrykk av hvem kunden er og hvilke unike behov de har. Kundene får deretter naturtro illustrasjoner som gjør det enkelt å se for seg hvordan kjøkkenet vil bli. 
Siden alt fra Arens er laget på mål så kan være litt lengre leveringstid enn hos noen konkurrenter med ferdige løsninger. 
– Vi opplever sjelden at dette er et problem. De fleste tenker på kjøkkenet lenge i forveien. Men hvis du skal ha nytt kjøkken til neste uke så kan vi ikke hjelpe, sier Torill. 
– Vi setter også pris på om man avtaler tid på forhånd. Da setter vi av tid i kalenderen. Det er alltid synd hvis noen kommer inn og vi er opptatt med andre kunder. Derfor har vi også svært fleksible åpningstider og finner alltid en tid som passer kunden best, også utenom åpningstidene.

Fleksibilitet i alle ledd

Og nettopp fleksibilitet i alle ledd er viktig hos Bekkestua Kjøkkenstudio. Blant annet tar de alt inn til deres eget lager først og leverer alt samlet til kundene. Dermed slipper du å forholde deg til en rekke leveringer på ulike tidspunkt.
– Siden vi driver med skreddersydde kjøkken og tilbyr fleksibilitet så er det nok mange som tror vi er dyrere enn det vi faktisk er. Prismessig ligger vi i det midtre sjiktet. Vi spør dessuten gjerne om hvilket budsjett folk har og velger løsninger som gjør at vi holder oss der. 
Ingenting er overlatt til tilfeldighetene hos Arens. Smarte løsninger på detaljer som hengsler, innmat i skuffer og skap bidrar til å gi kjøkkenet et enda mer eksklusivt preg. Du kan også velge blant hele 48 skrogfarger, ikke bare hvitt som er mest vanlig.
– Vi leverer også andre møbler som garderobe, kommoder, reoler, TV-skjenker, benker, baderoms- og kontormøbler. Kort sagt alt som kan lages av møbelplater. Dermed er det mulig å få en rød tråd gjennom hele huset, med samme materialer eller farger på møbler som man har i kjøkkenet. 
Det er tydelig at det er mange som er interessert i mat og vin, og særlig etter pandemien har interessen økt. 
– Vi selger for eksempel flere og større vinskap nå enn tidligere. Mange er dessuten interessert i å lære mer om både mat og vin, og vi planlegger flere kundekvelder utover høsten med blant annet kokker som demonstrerer ovnene vi har, avslutter Erik og ønsker alle velkommen til Bekkestua Kjøkkenstudio for en hyggelig kjøkkenprat!

Etter befaring får kundene naturtro illustrasjoner som gjør det enkelt å se for seg hvordan kjøkkenet vil bli.
Etter befaring får kundene naturtro illustrasjoner som gjør det enkelt å se for seg hvordan kjøkkenet vil bli.

FAKTA BEKKESTUA KJØKKENSTUDIO

  • Bekkestua Kjøkkenstudio leverer nydelige kvalitetskjøkken fra Arens. Fleksible løsninger måltilpasset akkurat dine ønsker og behov. Unike og personlige kjøkken. Tett oppfølging. Tvers igjennom ekte kjøkkenglede.
  • Adresse: Gamle Ringeriksvei 32, 1357 Bekkestua
  • Tlf: 99 22 88 77
  • Epost: torill@bekkestuaks.no
  • Facebook: Bekkestua Kjøkkenstudio as
  • Instagram: instagram.com/bekkestua_kjokkenstudio
  • Åpningstider: Man-tors 11–17, fre 11–16 og lør etter avtale. Det kan avtales møter utenom åpningstider.

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Bekkestua Kjøkkenstudio
 

Følg IN magasinet på Facebook