Hjem » Oslo » Helse & velvære »  Skreddersydde behandlinger for huden

Skreddersydde behandlinger for huden

Etter en sommer med mye sol trenger huden gjerne litt ekstra pleie. Klinikk Oslo tilbyr et bredt spekter hudforbedrende behandlinger, fra injeksjons- og laserbehandlinger til peelinger og kremprogrammer. Her kan du med andre ord få et behandlingsopplegg skreddersydd til akkurat din hud!

Det er få ting som er så viktig for selvfølelsen vår som huden. En sunn og frisk hud gjør at vi ser både yngre og friskere ut. Samtidig er det en rekke faktorer som påvirker huden, fra solen og været til kosthold, røyking og arv. Med alderen kommer gjerne rynker og linjer, huden mister mye av sin naturlige elastisitet og skader fra solens UV-stråler kan føre til solskader og pigmentforandringer. Dette gjør høsten til høysesong for behandling av solskadet hud og hos Klinikk Oslo har de lang erfaring med nettopp dette. 
Klinikk Oslo holder til sentralt i Hegdehaugsveien på Majorstuen. I sommer har lokalene gjennomgått et lite ansiktsløft og fremstår nå både lysere og freshere. Klinikken samarbeider med Norsk Legesenter som har hjertelege og karkirurg.

God effekt på pigmentflekker

I tillegg til de vanlige filler- og toksinbehandlingene tilbyr Klinikk Oslo også en rekke hudforbedrende behandlinger. 
– Før vi starter en behandling anbefaler vi Visia Hudanalyse til å skanne huden. Dette gir oss god informasjon om tilstanden til huden, blant annet ulike problemer som akne, linjer, pigmenter, melasma og rødhet. Vi ser også hvor dypt i huden problemene sitter. Dermed kan vi tilpasse behandlingene her ved klinikken og finne de riktige hjemmeproduktene, forteller sykepleier Anne Broberg. 
Pigmentflekker er en vanlig skade som oppstår når man har vært mye i solen og oppleves gjerne som svært sjenerende for de det gjelder. 
– Vi anbefaler ofte en kombinasjon av kjemisk peeling og Derma Pen når vi skal behandle pigmentflekker. Derma Pen er en avansert form for microneedling som gir gode resultater på både lette og litt dypere pigmentflekker. Med Derma Pen kan vi bruke virkestoffer som er tilpasset de problemområdene vi ønsker å behandle. For å oppnå maksimal effekt er det mulig å kombinere Derma Pen med kjemiske peelinger som Cosmo Peel. Cosmo Peel er svært god på fine linjer og solskadet hud. Det er en kraftig medisinsk peeling som er egnet for de over 40.

Kremprogrammer

Det beste resultatet for huden oppnår du om du kombinerer behandlinger ved klinikken og hjemme, og Klinikk Oslo tilbyr også ulike kremprogrammer. 
– Jeg foretrekker å bruke en hovedkrem som A-vitaminkrem. Da har man et grunnprogram å forholde seg til, og så supplerer man med tilleggsvarianter basert på årstid og problemområder. De fleste kremene vi benytter er ikke rene retinolbaserte kremer, men inneholder isteden retinylpalmetat og/eller retinylacetat. Disse er mye snillere med overflatehuden og man får ikke den avflassingen som ren retinol er kjent for. Vi mener at om man for eksempel skal redusere fine linjer eller pigmentering så er det bedre å bruke kjemisk peeling enn langvarig retinolbehandling som gjør huden skjør. 
Hos Klinikk Oslo får du også den populære behandlingen Redensity 1 som er spesielt utviklet for å gjenvinne hudens glød, volum, fuktighet og farge, samtidig som den har effekt på fine linjer og rynker. En cocktail av næringsstoffer som hylauronsyre, vitaminer, aminosyrer og antioksidanter injiseres rett under hudoverflaten. 
– Redensity 1 stimulerer til økt produksjon av collagen og elastin. Den passer dessuten godt inn i min filosofi om at man ikke skal endre utseendet, bare se sunnere og friskere ut. Målet er at man skal se fresh ut og ikke overbehandlet, sier Anne engasjert.

Figurforming uten kirurgi

Klinikken har også lasere og radiofrekvens-utstyr, og kan utføre blant annet INFINI RF hudoppstramming, ClearLift red carpet behandling med QSwitch laser, Diodelaser for hårfjerning og EVLT åreknutebehandling. I tillegg tilbyr de også figurforming med Cooltech fettfrysebehandling. 
– Noen områder på kroppen er det nærmest umulig å trene eller slanke bort fettet, som magen og flankene. Cooltech er en god måte å redusere dette fettet og vi oppnår ofte 40-50% reduksjon i målt fettfold tykkelse. Cooltech er en fryseteknologi hvor fettcellene fryses. Etterpå masseres området slik at enda flere fettceller ødelegges. Figurforming med Cooltech er perfekt for de små problemområdene man ikke blir kvitt med trening og det er et fint alternativ til kirurgi. Man bør regne med 2-3 behandlinger på samme område for optimal effekt, men når fettcellene først er vekk, så tar det ofte flere år før det dannes nye fettceller i det behandlede området. I tillegg har vi en av de nyeste maskinene på markedet, med mange andre maskiner trenger man enda flere behandlinger, avslutter Anne og ønsker alle velkommen til Klinikk Oslo for en uforpliktende konsultasjon!

FAKTA Klinikk Oslo

Adresse: Hegdehaugsveien 31, 0352 Oslo
Web: klinikkoslo.no
Facebook: facebook.com/klinikkoslo
Tlf: 22 98 05 38

Tekst & foto: Mona Gullstein
 

Følg IN magasinet på Facebook