Hjem » Oslo »  Skånsom og permanent fettfjerning med laser

Skånsom og permanent fettfjerning med laser

Kosmetisk kirurgi handler om så mye mer enn bare å rette opp noen skavanker. For mange kan det bety en helt ny selvfølelse. Skin Medical Clinic på Skøyen er eksperter på laser-assistert fettfjerning med SmartLipo, en skånsom og permanent fettfjerning helt uten skalpell. Dette er en flott måte å bli kvitt de fettdepotene som er nærmest umulig å slanke bort, som dobbelthaker, ridebukselår og mannebryst.

Skin Medical Clinic holder til i lyse og flotte lokaler i Karenslyst Allé på Skøyen, med både gode parkeringsmuligheter og offentlig kommunikasjon like i nærheten. Ved siden av kirurg har de både hudterapeuter og sykepleiere som utfører alle typer behandlinger som botox, restylane, peelinger og tradisjonell hudpleie.
 Vurderer du fettfjerning er det viktig at du går et sted hvor du kan være sikker på at du er i de beste hender hos eksperter som kan faget sitt. Kirurg og medisinsk ansvarlig hos Skin Medical Clinic, Dr. Nikolai Paus Grova, har de siste tre årene behandlet over 800 pasienter med SmartLipo. Ikke bare er han den i Norge som har utført flest operasjoner med denne metoden, han er også den eneste som utfører SmartLipo som har bakgrunn som kirurg.

Smelter fettcellene

SmartLipo, eller laser-assistert fettfjerning, har blitt en populær behandlingsform over store deler av verden på grunn av sin skånsomhet og det minimale inngrepet. Laseren varmer opp fettet gradvis og kontrollert, noe som fører til at de fleste av fettcellene «smelter» slik at de skånsomt kan suges ut. Andre fettceller i området blir skadet og blir fjernet naturlig av immunforsvaret de neste månedene.
 Denne metoden har mange fordeler i forhold til tradisjonell fettsuging.
– SmartLipo er mye mer skånsomt enn vanlig fettfjerning. Dette er et mindre inngrep som foregår i lokalbedøvelse og ikke i narkose. Laseren gir dessuten mindre blødninger og hevelse, og man har mindre smerter i tiden etterpå. De aller fleste er tilbake på jobb allerede neste dag. En annen stor fordel er at man slipper hudplastikk etterpå siden laseren også strammer opp huden. Og siden fettceller som blir fjernet ikke kommer tilbake, er dette en behandling man bare trenger å gjennomføre en gang.

Over før og etter SmartLipo, eller laser-assistert fettfjerning, har blitt en populær behandlingsform over store deler av verden på grunn av sin skånsomhet og det minimale inngrepet.

Stadig mer populært blant menn

SmartLipo er velegnet til fjerning av fett på de områdene som er vanskelig å slanke bort, som rundt midjen, dobbelthaker og ridebukselår. Stadig flere menn oppdager også SmartLipo. Særlig for menn som sliter med mannebryster kan fettfjerning hjelpe til med å øke selvfølelsen.
– Det er mange menn som trener mye men som har et fettdepot som ikke forsvinner, eller som kommer tilbake med en gang de kutter litt ned på treningen. Menn er kanskje ikke alltid like flinke til å orientere seg om hvilke muligheter som finnes, og de fleste som kommer til oss har blitt anbefalt klinikken av damer, sier dr. Grova med et smil.
– Alle er velkomne til oss her på Skøyen for en gratis konsultasjon for en vurdering av hva det er realistisk å forvente seg. Vi har dessuten laget en video som man finner både på hjemmesiden vår og på youtube hvis man søker på «SmartLipo Norge» som gir svar på de fleste spørsmål!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Skin Medical Clinic
 

Følg IN magasinet på Facebook