Hjem » Oslo » Helse & velvære »  Skånsom og effektiv fettsuging med laser

Skånsom og effektiv fettsuging med laser

Det er noen områder på kroppen hvor fettet er ekstra vanskelig å bli kvitt, uansett hvor mye du trener eller spiser riktig. Klinikk Kontura på Majorstuen har spesialisert seg på fettsuging med laser hvor fettet fjernes effektivt og skånsomt. De fleste pasientene er faktisk tilbake på jobb dagen etter!

Klinikk Kontura holder til i Sørkedalsveien på Majorstuen og er en spesialistklinikk med fokus på fettsuging med laser. Legene som utfører behandlingene har bakgrunn i plastikkirurgi og lang erfaring i bransjen slik at du kan slappe av vel vitende om at du er i de beste hender. Som eneste klinikk i Norge tilbyr de en kombinasjon av fettsuging med laser og Power Assisted Liposuction. Dette gjør at fettet løsnes mer effektivt samtidig som behandlingen virker hudopp-strammende for et godt og naturlig resultat. Dette er mye mer skånsomt enn tradisjonell fettsuging. I tillegg utføres behandlingen i lokalbedøvelse istedenfor narkose og de fleste er tilbake på jobb dagen etter. Fett-suging med laser gir gode resultater, særlig på de problemområdene som er vanskelig å slanke bort som mage, heng på armene eller ridebukselår. For mange virker det dessuten som en kickstart til å legge om livsstilen.

Psykisk velvære

Plastisk kirurgi og fettsuging handler ikke bare om å se bra ut. For mange handler det like mye om psykisk velvære. 
– Det er mye fokus på de perfekte aspektene ved livet i sosiale medier, noe som har vært med på å gi plastisk kirurgi et litt unaturlig fokus. Mange av de som forteller at de har fått utført kosmetiske inngrep ser unaturlige ut. I mitt virke ser jeg at de fleste derimot er opptatt av å få et naturlig resultat. De aller fleste som får utført plastisk kirurgi er ganske alminnelige mennesker som forandrer noe som gir de bedre livs-kvalitet. I vårt tilfelle er det folk som ønsker å fettsuge et problemområde og som ikke har interesse av å se unaturlige ut, forteller dr. Javed Akram, plastikkirurg og innehaver ved Klinikk Kontura.

Selv om plastikkirurgi har blitt mindre tabubelagt de siste årene er det fremdeles noen som har problemer med dette. 
– Alle mennesker er forskjellige og det må man akseptere. Noen har behov som man som plastikkirurg hjelper dem med å realisere. Så lenge man som plastikkirurg har øye for det etiske og kan stå inne for det man gjør, så mener jeg det er helt i orden. Tendensen går mot at det blir mer akseptert å gjøre inngrep som gir bedre livskvalitet eller økt følelse av velvære. I takt med mer åpenhet rundt disse temaene vil det også bli mer akseptert i samfunnet, men vi er ikke helt der enda. 

Klinikk Kontura har eksistert siden 2011 og dr. Akram tok over i 2015. Han bor egentlig i København hvor han til daglig jobber som kirurg ved et offentlig sykehus og reiser til Oslo et par helger i måneden for å operere ved klinikken. 
– Noen vil kanskje si at jeg kaster bort mitt kirurgiske talent på fettsuging når jeg heller kunne operert mennesker som er syke og som virkelig trenger det. Jeg føler dog at jeg gjør en forskjell for de mennesker jeg fettsuger. Jeg er dog så heldig at jeg kan gjøre begge deler siden jeg også jobber ved et offentlig sykehus. Men jeg forstår godt de som kun utfører kosmetisk kirurgi. For det både krever en del teknisk, samtidig som det gir utfordringer med å gi pasientene realistiske forventinger i forhold til hva som er teknisk mulig. I tillegg må man ta de riktige beslutninger om hva den enkelte pasient har behov for. Det er en kunst og krever at man har øye for detaljene!

FAKTA: Klinikk Kontura

• - Oslo: Sørkedalsveien 10D (Majorstuen) (Hovedkontor)
- Bergen: Total Body Laser, Markeveien 1C (5 etg)
- Hamar: Anti Age Clinic Hamar , Strandgata 63
• Telefon: 920 79 998
• E-post: post@klinikk-kontura.no
• Webside: www.klinikk-kontura.no
• Facebook: www.facebook.com/k.kontura

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Klinikk Kontura
 

Følg IN magasinet på Facebook