Hjem » Oslo »  Skånsom fettfjerning

Skånsom fettfjerning

Kosmetisk kirurgi handler om mye mer enn å bare rette noen små skjønnhetsfeil og skavanker, for noen kan det bety en helt ny selvfølelse. Hos Skin Medical Clinic på Skøyen har de utviklet konseptet ExiLipo, en kombinasjonsbehandling av laser-assistert fettfjerning med Smartlipo og Eximia-figurforming. Denne unike kombinasjonen gir utrolig gode resultater på en svært skånsom måte.

Skin Medical Clinic holder til i lyse og moderne lokaler sentralt beliggende i Karenslyst Allé på Skøyen, med både gode parkeringsmuligheter og offentlig kommunikasjon like i nærheten. Ved siden av kirurg har de både hudterapeuter og sykepleiere som utfører alle typer behandlinger som botox, restylane, peelinger og tradisjonell hudpleie. Klinikken tilbyr også en rekke hudpleieserier fra ledende leverandører som Babour, Exuviance og Pharmaskincare. 
I tillegg utfører Skin Medical Clinic laserbehandlinger som hårfjerning, sprengte blodkar, fjerning av pigmentflekker og oppstramming av øyelokk. Kirurg og medisinsk ansvarlig ved Skin Medical Clinic, Dr. Nikolai Paus Grova forteller at oppstramming av øyelokk med laser er et svært godt alternativ til kirurgiske inngrep. 
– 85 % av de som får utført øyelokkskirurgi kunne nok klart seg med oppstramming av huden med laser, dette er et langt mindre inngrep samtidig som det gir gode resultater.

Laser-assistert fettfjerning

SmartLipo, eller laser-assistert fettfjerning, har eksistert siden 1999, og har blitt en populær behandlingsform i store deler av verden på grunn av sin skånsomhet og det minimale inngrepet. Behandlingen kom til Norge i 2009, og til Oslo i 2011.
Med bakgrunn fra internasjonal forskning og tilgjengelig dokumentasjon har Skin Medical Clinic utviklet ExiLipo. ExiLipo er en kombinasjonsbehandling som består av Eximia figurforming før og etter SmartLipo operasjonen til de pasientene som ønsker optimalt resultat. Siden ultralyd myker opp fettet forut for inngrepet og jevner ut resultatet etterpå, gir det et enda bedre resultatet enn bare SmartLipo alene. Eximia er en figurformingsbehandling som dessuten bidrar til å stramme opp og glatte ut huden, noe som også er svært effektivt mot både appelsinhud og strekkmerker. Sammen gir disse to behandlingene en helt unik kombinasjon som Skin Medical Clinic er alene om i Oslo.
– Med SmartLipo i kombinasjon med Eximia får man en flott totaleffekt. Og tilbakemeldingene vi får viser at kundene som får utført kombinasjonsbehandlingen generelt er mer fornøyde enn de som bare utfører SmartLipo.

Skånsomt og effektivt

Tradisjonell fettsuging er det hyppigst utførte plastisk kirurgiske inngrepet i verden, men har sine negative sider som skremmer mange. Blant annet utføres det ofte i narkose, det kan gi blødning og store blåmerker, det benyttes gjerne grove sugekanyler som kan gi ujevnt resultat og det etterlater seg slapp hud som kan trenge ytterligere en operasjon. Ved SmartLipo slipper man alt dette. Ved SmartLipo varmer laseren fettet opp gradvis og kontrollert. Dette fører til at noen av fettcellene «smelter», slik at de skånsomt kan suges ut. Andre fettceller i området blir skadet, og blir fjernet naturlig av immunforsvaret vårt over de neste 1-2 månedene. I denne perioden har man også en høyere fettforbrenning, og hvis man passer litt på hva man spiser og trener forsiktig vil man raskt oppnå økt vektreduksjon. 
Siden de små blodårene i fettet varmes opp, blir det minimalt med blødning under og etter operasjonen. Og siden huden også varmes opp deler kollagenet seg og trekker til seg mer elastin og fuktighet, noe som gjør at huden strammes opp. Denne unike kombinasjonen av SmartLipo og Eximia gjør at ikke bare blir mer fett fjernet, men huden blir strammere. I tillegg får man et svært jevnt resultat, og pasientene opplever få plager etter operasjonen.

Bedre selvbilde

Hvis man har et område på kroppen man er misfornøyd med og til stadighet prøver å skjule, kan det ha stor innvirkning på selvbildet. Som spesialist innen ortopedisk kirurgi og idrettsmedisin og med lang erfaring innen kosmetisk kirurgi og laserbehandlinger har Dr. Paus Grova sett mange pasienter opp gjennom årene.
– Hvordan vi ser ut har mye å si for oss mennesker. Og som lege er det veldig hyggelig å kunne bidra til en reell forandring for mine pasienter. 
Det er heller ikke avskrekkende priser for behandlingene. Et eksempel på fjerning av magefett hos Skin Medical Clinic er kr. 28.000 med fem Eximia-behandlinger inkludert i prisen. Ikke bare er SmartLipo mer skånsom enn vanlig fettsuging, det krever også kun lokalbedøvelse. Arrene er dessuten bortimot usynlige, og behandlingen strammer opp huden. Mange setter seg rett i bilen etter inngrepet og kjører hjem selv, og det er ingenting i veien for at man går på jobb dagen etter! 

For mer informasjon om Skin Medical Clinic klikk her.

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein, Linn Husby & Skin Medical Clinic