Hjem & fritid »  Ser lyst på fremtiden

Ser lyst på fremtiden

NB Engros ser lyst på fremtiden. Nå er man i gang med å reise et tilbygg på 2.600 kvadratmeter – mer enn dobling av nåværende arealer.
Article image

– Vi har jobbet knallhardt for å lykkes, forteller butikkansvarlig Vasko Jovison. Så lyst ser fremtiden ut at de nå gir 50 % på sparepærer ut året!

– Mange ser mørkt på tilværelsen på grunn av finanskrise og konjunkturnedgang. Vi har ikke merket dette og har fortsatt fin vekst. Vi har vært lojal mot forretningsideen forbruksvarer til næringslivet, og tjener nok på det i dag. Alle trenger dopapir, vaskemiddel, kulepenner og lys uansett hvor dårlige tider det er. Når man får dette til gode priser og god service er det greit å bruke oss. Med denne utvidelsen får vi mulighet til fortsatt vekst, sier daglig leder Jens Petter Opshaug i NB Engros..

Article image

Selskapet har i dag kontorer i Mo i Rana, Bodø, Harstad og Midt-Troms, i tillegg til hovedkontor og lager i Narvik. NB Engros fikk et stort løft da man i fjor inngikk kontrakter i Mo i Rana og Bodø. Staben har økt til 45 ansatte og omsetningen rundet 100 millioner kroner i fjor.
Selv om selskapet selger til næringslivet, er det er også mange privatpersoner som handler i butikken. Privatpersonene oppfatter nok butikken som litt annerledes og spennende. Prisene er oppgitt eks mva og man kan velge mellom å kjøpe en palle eller en enkel pose kaffe.

Article image

Utbyggingen vil ha mye å si for bedriften, ikke minst for butikkmedarbeiderne som får tredoblet utstillingsplassen sin. Etter planen skal bygget står ferdig i første kvartal neste år.

– Vi ser lyst på fremtiden. Det burde kundene våre også gjøre – derfor gir vi nå 50 % på alle sparepærer ut året, sier Vasko smilende.

Tekst & foto: Rune Dahl