Hjem » Bergen »  Peter Gabriel sin eneste konsert i Norge spilles i Bergen

Peter Gabriel sin eneste konsert i Norge spilles i Bergen

Peter Gabriel kunngjør sin første Europaturné på nesten et tiår med i/o – The Tour i 2023. Eneste konsert i Norge blir på Koengen i Bergen fredag 2. juni!.

Peter Gabriel annonserte tidlig i november at han legger ut på turné våren 2023 i Storbritannia og Europa. Turnéen markerer Peter Gabriel sine første soloshow utenfor Nord-Amerika siden Back to Front Tour i 2013, som feiret det æra-definerende albumet So. Turnéen er produsert av Live Nation og vil starte i Krakow, Polen 18. mai 2023. Videre følger datoer i Italia, Frankrike, Tyskland, Danmark, Sverige, Norge, Nederland, Belgia, Sveits og Storbritannia før Europaturnéen avsluttes Dublin, Irland 25. juni 2023. Turen vil deretter fortsette i Nord-Amerika på sensommeren/høsten. The i/o tour vil inkludere låter fra det kommende albumet i/o og et dykk ned i Gabriels enestående musikkatalog, med hits, fanfavoritter og uventede overraskelser. På turnéen tar Gabriel med seg sine faste bandkamerater Tony Levin, David Rhodes og Manu Katché. Mer detaljer om i/o-albumet kommer.
Dette hadde Peter Gabriel å si om turnéen: 
– Det har vært en stund og jeg er nå omgitt av en masse nye sanger og er spent på å ta dem med ut på og spille dem for publikum. Jeg gleder meg til å se dere ute på veien.

Tekst: IN magasinet | Foto: Michele Turriani
 

Følg IN magasinet på Facebook