Hjem » Stavanger »  Personlig service og fagkunnskap

Personlig service og fagkunnskap

Salomonsen på hjørnet av Østervåg og Sølvberggata er med sine 31 år blitt en av byens lengstlevende butikker innenfor herreklær. Butikken tilbyr et svært godt utvalg av dresser, fritidstøy, sko og tilbehør for kvalitetsbevisste Stavangermenn.

Dette er en typisk familiedrevet butikk der kunnskap, service og fagkunnskap står i fokus. 
– Denne klesbutikken drives på en helt annen måte en gigantbutikkene til de store kjedene, forteller innehaver Henning Salomonsen. 
Her er det personlig service og fagkunnskap for alle penga. 
– Det med kundebehandling og service er noe jeg tør å si at vi er virkelig gode på. Mine kollegaer Stein, Merete og jeg og jeg har tross alt til sammen bortimot 100 års erfaring i bransjen. Det merker kundene! Her tar vi oss god tid med kundene og setter vår ære i at alle fornøyd når de går ut døren. Her har vi et godt utvalg av de beste merkene som finnes innenfor herretøy, sier Henning.

Gode merker

Fynch Hatton er et merke for voksne menn, med størst fokus på skjorter og strikk. Merket ligger i mellomsjiktet rent prismessig, med behagelige, gode stoffer og god passform, rettet mot voksne menn som ønsker kvalitet og komfortable klær. Meyer er spesialist på bukser for menn på 40 pluss, og de blir en stadig viktigere målgruppe som ønsker å bruke mer penger på klær. Ikke tilfeldig at de blir kalt «det grå gullet». Det blir solgt over 50.000 par Meyer-bukser i Norge. Kundene blir stadig mer opptatt av trender og mote, noe Meyer tar konsekvensen av. 
– Det skjer en rivende utvikling av typer og modeller, og de kan i dag tilby et stort utvalg av dongeri, femlommers jeans, chinos og penbukser, sier Henning.
– Meyer produserer utelukkende i Europa, i Romania, hvor de har gjort en enestående innsats for de ansatte og lokalmiljøet rundt fabrikkene. De bruker metervare produsert i Europa er nøye på å følge opp sitt ansvar for arbeidsforhold og miljø og følger alle retningslinjer for etisk handel. Dette engasjementet setter vi stor pris på! Også må jeg nevne Riccovero, Digel, Sand og Camel. Dette er også merker som vi selger mye av. Høstens dresser fra Riccovero og Digel er veldig lekre. Nå drar det seg til mot julebord og festsesong og vi ser virkelig frem til å dresse opp kundene våre til fest og høytid, avlutter Henning og ønsker velkomment til en hyggelig handel.

FAKTA Salomonsen

• Adresse: Østervåg 13, 4006 Stavanger
• Web: salomonsen.no
• Telefon: 51 89 01 80
• E-post: postmaster@salomonsen.no
• Facebook: facebook.com/salomonsenAS 
• Åpningstider: Mandag-fredag 9-17, torsdag 9-19 & lørdag 9-15

Tekst & foto: Stein Olav Kåsa
 

Følg IN magasinet på Facebook