Hjem » Oslo »  Permanent makeup fremhever din naturlige skjønnhet

Permanent makeup fremhever din naturlige skjønnhet

De siste årene har permanent makeup blitt stadig mer populært. Men i takt med den økende populariteten kan det være vanskelig å orientere seg i markedet. Hos Long-Time-Liner i Vika jobber noen av Norges fremste eksperter innen permanent makeup. Her kan du med andre ord senke skuldrene vel vitende om at du er i de aller beste hender!

Ønsker du ny kontur til øyenbrynene, markere vippelinjen eller fremheve leppene så kan du få flotte resultater med permanent makeup. Dette er det stadig flere som oppdager og de siste årene har både permanent makeup og microblading vært blant de største trendene på skjønnhetsmarkedet. Hos Long-Time-Liner i Observatoriegaten i Vika møter du noen av Norges mest erfarne innen permanent makeup. Ikke bare var salongen den første i landet, de er fremdeles byens eneste rene permanent makeup salong. 
– Alle som jobber her har lang erfaring og dette er noe vi jobber med hver dag. Det er stor forskjell på noen som utfører en behandling i måneden og de som bare jobber med dette, sier innehaver Manuela Plei. 
I salongen møter du også Lene Bergedahl og Hege Treiborg, og sammen regnes de tre damene for pionerer innen permanent makeup i Norge. I tillegg er hudterapeut Marion Giskeødegård en del av teamet. Hun tilbyr blant annet behandlinger med Green Peel som har blitt svært populært de siste årene.

Flott og naturlig utseende

Permanent makeup er en form for tatovering i hudens øverste lag. Behandlingen egner seg svært godt til å gi ny kontur til øyenbrynene, markere vippelinjen eller gi deg flatterende lepper. I tillegg er Long-Time-Liner velegnet til medisinske korrigeringer, som kamuflering av arr, hareskår, pigmentforandringer, hudskader eller tatovere ny aerola hos brystkreftopererte.
– Med permanent makeup får du et flott og naturlig utseende hele døgnet. Det skal ikke være slik at folk spør om du har tatt permanent makeup, men heller gir deg komplimenter for hvor flott du ser ut uten helt å kunne sette fingeren på hva du har gjort!

Kurs for alle nivåer

Ved siden av å ta imot kunder i salongen så tilbyr Long-Time-Liner også kurs for både nybegynnere og viderekomne. Faktisk er Long-Time-Liner de som har lengst erfaring innen kursvirksomhet i Norge. 
– Man lærer seg ikke permanent makeup gjennom videokurs på Youtube. Hos oss får man heller ikke diplom før man har bestått kurset. Vi har individuelt tilpassede kurs med varighet fra en dag til en uke. Vi gir dessuten alle som går kurs hos oss muligheten til å komme tilbake og øve uten ekstra kostnad. Dette er veldig fint om det er en enkelt ting man synes er utfordrende som for eksempel eyeliner, sier Manuela. 
Mange som holder kurs innen permanent makeup er bare på stedet i kort tid før de drar videre. Med Long-Time-Liner vet du at de vil være tilgjengelige uansett når du trenger råd eller veiledning. 
– Det er viktig med en seriøs og erfaren kursaktør som ikke bare er der i tre måneder før de forsvinner. Da har du ingen til å hjelpe deg videre. Vi er dessuten totalleverandør av alt av utstyr og farger.

Advarer mot microblading

De fleste av oss ønsker oss flotte øyenbryn og de siste årene har microblading blitt stadig mer populært. Dette er en teknikk hvor det tilføres pigment til huden ved hjelp av et fint blad. Og mange har nok sett bilder på sosiale medier av de flotteste øyenbryn som har blitt laget med nettopp microblading. Men de tre damene hos Long-Time-Liner forteller at glansbildet ofte har en bakside som sjelden blir vist frem på sosiale medier.
– Etter vår mening er ikke fordelene med microblading så store som det har blitt hauset opp til. Det ser gjerne veldig flott og naturlig ut akkurat når man har gjort det. Men etter noen måneder ekspanderer fargen ut i huden og «hårstråene» blir tykkere og klumpete. Siden hårene skjæres inn i huden får man en helt annen sårflate enn ved permanent makeup. Dermed er det lett at man får arrdannelser og særlig hvis man fyller på farge år etter år. Da vil det til slutt bli nesten umulig å rette opp huden igjen. Vi anser den risikoen som så stor at man bør gå til en meget erfaren utøver hvis man absolutt ønsker microblading. Vi tilbyr det også, men er alltid nøye med å vurdere kunden først og informere helt ærlig om risikoen for arrdannelser. For de fleste vil permanent makeup gi et bedre og mer forutsigbart resultat, avslutter det erfarne teamet hos Long-Time-Liner og ønsker alle velkomne til salongen i Vika for en uforpliktende konsultasjon!
IN magasinet har tatt en prat med to av kundene til Long-Time-Liner for å høre deres erfaringer med permanent makeup.

Trude Bakke

Hvorfor ønsket du permanent makeup?
Jeg har lenge hatt lyst til å gjøre det. Både for å slippe å sminke meg og fordi etter hvert som jeg har blitt eldre så føler jeg at linjene i ansiktet har blitt mer grumsete og utydelige. Jeg liker også at man ikke endrer så mye med permanent makeup, men heller fremhever dine egne trekk.
Hvordan synes du resultatet ble? 
Jeg er veldig fornøyd. For meg var det viktig at det skulle se naturlig ut og det føler jeg at det gjør. Jeg synes også at jeg ser mer våken ut. Det var Lene som utførte behandlingen min og hun var utrolig flink til å velge de fargetonene som passer til meg. Det er over et år siden behandlingen og jeg har enda ikke følt behov for å fylle på med farge. Jeg fyller 40 år om noen måneder og føler at leppelinjen min hadde forsvunnet litt, men med permanent makeup synes jeg at jeg fikk et tydelig skille igjen. 
Hvordan har permanent makeup påvirket hverdagen din? 
Det har gitt meg en mye enklere hverdag. Jeg har tre barn og det er mye som skjer om morgenen. Men etter å ha fått barna avgårde kan jeg nå bare snøre på meg joggeskoene og ta meg en løpetur uten å tenke på sminken. Vi er en aktiv familie som er mye ute, og det er utrolig kjekt å slippe å bekymre seg om sminken. Det siste året har jeg nesten ikke sminket meg, bortsett fra leppepomade og litt maskara om jeg skal noe spesielt. Jeg er spesielt fornøyd med å ha fått litt farge på leppene. Det var nok det jeg var mest skeptisk til på forhånd, men jeg har absolutt ikke angret. Det er godt å føle seg fresh uten at man trenger å sminke seg og jeg kan absolutt anbefale permanent makeup.
Hvordan opplevde du selve behandlingen?
Jeg synes ikke det var smertefullt i det hele tatt. Jeg fikk bedøvelseskrem og selv om jeg ble litt øm, så var det ikke smertefullt. Hele opplevelsen med den nydelige salongen og de flotte menneskene der fikk meg til å slappe av.

Christin Grytbak

Hvorfor ønsket du permanent makeup?
Jeg fyller 50 til neste år og følte at jeg hadde mistet fargene mine. Jeg har dessuten psoriasis og kan ikke sminke meg så mye i hverdagen. Dette gjorde at jeg følte meg veldig grå og fargeløs. 
Hvordan synes du resultatet ble?
Det ble veldig naturlig. Jeg har fått mange positive tilbakemeldinger på at jeg har fått fargene tilbake, men ingen ser at det er permanent makeup. Alle blir overrasket når jeg forteller hva jeg har gjort og over hvor naturlig det ser ut. Jeg ville jo at det skulle synes, men ikke at det skulle se ut som jeg skal på fest hver morgen. Manuela er helt enestående og hun har virkelig truffet på mine farger. Jeg så et gammelt bilde av meg og tenkte «jøss, hun traff jo på leppefargen min». Hun traff så godt at det overrasket meg. Jeg hadde egne bryn, men ett var lavere enn det andre og Manuela fylte inn så de ble mye mer symmetriske. Så jeg er superfornøyd!
Hvordan har permanent makeup påvirket hverdagen din?
Jeg føler at jeg har fått farge tilbake i hverdagen, uten sminke. Det er deilig å våkne om morgenen og føle seg vel med bare litt maskara.
Hvordan opplevde du selve behandlingen?
Det var ikke smertefullt og hun var flink til å bruke bedøvelse. Jeg følte meg veldig godt ivaretatt og det var absolutt verdt det. Jeg er uten tvil kjempefornøyd og kommer til å fortsette med det i mange år. For meg er det en ekstra trygghet at permanent makeup blir borte om jeg velger å slutte når jeg blir 70 og jeg føler at Botox og Restylane er et mye større inngrep.

FAKTA: Long-Time-Liner

• Long-Time-Liner har etterhvert blitt et naturlig valg innen dekorativ kosmetikk. Metoden er etter mange års forskning og videreutvikling i dag en ansett behandlingsform innen skjønnhetspleien. Kontur Make Up fremhever ansiktets naturlige trekk gjennom nesten usynlig korrigering. Med Kontur Make Up kan enhver kvinne oppnå et velpleiet og uttrykksfullt utseende.
• Adresse: Vika, Observatoriegata 12, 0254 Oslo
• Telefon: 22 55 16 90
• E-post: post@long-time-liner.no
• Webside: www.longtimeliner.no
• Facebook: www.facebook.com/longtimelinerscandinavia

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Long-Time-Liner