Hjem » Stavanger »  På jakt etter den perfekte kjolen?

På jakt etter den perfekte kjolen?

Er du så heldig å bli bedt i selskap, kanskje er det et bryllup på gang, eller en annen festlig begivenhet fremover som gjør at du må ut på jakt etter den perfekte kjolen?

Hos Lien Design som nylig flyttet til Breigata 16 er det meter på meter med lekre kjoler, og Lien Stenseth, som har drevet butikken i mer enn 7 år, kan fortelle at de legger sin stolthet i å gi kundene god og personlig hjelp og veiledning til å finne rett kjole, med riktig tilbehør. Her finner du både bryllupskjoler, selskapskjoler og noen hverdagsantrekk. Butikken har sin egen systue og lager sine egne design, men kan i utgangspunktet sy alt. De er også gode på å sy om og tilpasse. 
– Her kan vi hjelpe deg til å sette sammen lekre antrekk til alle store anledninger. Bryllup er det jo hele året, så enten du er forlover, en av de utkåredes mor, gjest eller jubilant, finner vi garantert det som kler nettopp deg, forteller Lien.
– Vi flyttet nylig til Breigata 16 og her har vi en egen brudeavdeling med brudekjoler i ulike priskategorier. Vi har egen systue på huset så her kan vi sette oss ned sammen med bruden og ha en kreativ prosess slik at sluttresultatet blir akkurat slik kunden ønsker det.

Det kan være svimlende mye å ta stilling til når man skal planlegge et bryllup. Det kan være mye nerver og forventninger, og mange viktige valg som skal tas. Mange finner det befriende å få god og kvalifisert hjelp. 
– Det setter vi vår ære i å tilby våre kunder.

Lien Design har stort og god utvalg. Det de ikke har kan de sy fra bunn. Et antrekk er som kjent ikke komplett uten riktig tilbehør, derfor har butikken selvsagt et utvalg av sko, vesker og smykker også.
– Mange velger å kjøpe selskapskjole på nettet, sier Lien. 
– Det kan være litt skummelt. Mange ender opp med noe som ikke passer i det hele tatt. Her setter vi vår ære i at ingen skal gå ut med noe som ikke sitter skikkelig, det er helt sikkert. Service står i fokus hos oss, og vi ønsker oss bare fornøyde kunder. Er våre kunder flotte på fest, er de det beste visittkortet for oss, smiler Lien.

FAKTA: Lien Design

• Adresse: Breigata 16, Stavanger
• Telefon: 51 89 30 30
• Facebook: facebook.com/LienDesign
• Instagram: instagram.com/liendesign
• Åpningstider: Man-fre 10-19 & lør 10-17
 

Følg IN magasinet på Facebook