Hjem » Oslo » Mat & drikke »  Oslos beste burger?

Oslos beste burger?

Har du vært på Veitvet Bowling etter at det ble totalrenovert og omprofilert til Lucky Bowl? Hvis du ikke har vært der anbefaler vi deg å ta med vennegjengen, familien eller kollegaene på en kveld med mat, drikke og bowling som valgfritt tilbehør.

Det er alltid noe å feire

En New York style restaurant setter de perfekte rammer for å skape nye minner sammen. Praten går lett over en av Oslos beste homemade burgere og konkurranseinstinktet kommer kjapt frem hos de fleste på bowlingbanen.

Julebord, firmaevent eller bursdag

Lucky Bowl har skreddersydd en rekke pakker som alle inkluderer mat, drikke og bowling som passer om du vil ta med vennegjengen eller jobben på julebord – eller kanskje det rett og slett bare er på tide med en kveld ute. Lucky Bowl har også skreddersydd en rekke pakker for bowlingbursdag. Disse er tilpasset ulike aldersgrupper og Lucky Bowl inviterer til Kids Party, Teen Party og Grown Up Party.
TIPS! Book bane online – da er du sikret ledig bane til ønsket tid. Alle pakker kan også bookes online. Se luckybowl.no for mer info.
Gavetips! Gi gode minner i gave til de du er glad i. Hva med en time FamilieBowling? Kjøp elektronisk gavekort via web eller ta turen innom nærmeste avdeling og kjøp gavekort hos Lucky Bowl på valgfritt beløp. Lucky Bowl har i dag hele 15 avdelinger i Norge og Sverige. Her på Østlandet finner du dem også i Ski, Lørenskog, Holmensenteret i Asker, Drammen og Kongsberg.
 

Følg IN magasinet på Facebook