Hjem » Oslo »  Oslo/Fusion er tilbake!

Oslo/Fusion er tilbake!

I Oktober arrangeres den 31. utgaven av Norges eneste festival i sitt slag. Det hele åpner 1. oktober på Vega Scene med norgespremieren på en av årets mest omtalte filmer: Julia Ducournaus brutalt vakre TITANE.

– Denne filmen sto øverst på listen over ønskede åpningsfilmer, så vi er naturligvis svært glade over å få lov til å vise den til et spent Oslopublikum. Vi må takke Another World Entertainment for den generøsitet og velvilje vi alltid møter i kontakt med dem, sier festivalens leder Bård Ydén.
Årets festival kan også skilte med førpremierer på Jonas Poher Rasmussens FLUKT, Todd Stephens’ SWAN SONG og Lindström & Petris dokumentar THE MOST BEAUTIFUL BOY IN THE WORLD, i tillegg til mange andre titler fra festivaler som bl.a. Berlinale, Cannes, Sundance, SXSW og Tribeca.
Årets avslutningsfilm er Bill Benz’ THE NOWHERE INN, skrevet av artister/skuespillere St. Vincent/Annie Clark og Carrie Brownstein, som også spiller hovedrollene som seg selv.

110 filmer fra hele verden

Rundt 110 filmer fra hele verden skal vises i løpet av ti dager, og nytt av året er visninger og arrangement på Vega Scene, med majoriteten av programmet på Cinemateket.
– Vi kan som vanlig love stor tematisk variasjon i programmeringen: barnefilm og humor, drama og dokumentarer, menneskerettigheter, rasisme og aktivisme, samt kunst, kjærlighet, identitet, sex og helsebringende pornografi. Her er noe for alle, og vi ser frem til å både glede og utfordre publikum, sier Ydén.

Du finner fullt program og billetter på oslofusion.no, cinemateket.no og vegascene.no