Hjem » Oslo »  Opplev Oslofjorden

Opplev Oslofjorden

Ta med gjester eller forretningsforbindelser på Oslofjorden til et hyggelig cruise i sommer. NOR Adventure – Norway har flere spennende alternativer å by på.
Fjordopplevelser NOR Adventure - Norway har som mål å være den mest attraktive reisearrangøren for publikum og bedrifter som ønsker å skape gode relasjoner for sine interessegrupper. NOR Adventure har en av Oslofjordens fineste charterbåter. Hun heter m/y Arondelle, er meget funksjonelt innredet og passer godt til de fleste typer arrangementer. Båten har stor flybridge, og to store salonger hvorav bakre del kan åpne for sol og frisk luft når været tillater det.

Lunsj, middag eller overnatting

Enten du ønsker et lunsjcruise, kveldscruise eller døgncruise. Du velger det som passer deg best. Hva med å holde forretningsmøte på sjøen i den vakre Oslo-skjærgården? Eller seile sammen med gode venner når kveldssola går ned. Et kveldscruise varer normalt i fem timer, men tiden bestemmer du selv. Ønsker du døgncruise med overnatting, kan du ankre opp for natten og nyte sommervarmen sammen med familie, venner eller forretningsforbindelser. Kan også tilby andre charterbåter etter behov.

Flytende hotell

Med tidligere hurtigrute Narvik som i dag er et skoleskip kan du seile til ditt område og være tilgjengelig som hotellskip eller støtte for andre typer arrangement. Fartøyet har alle bekvemmeligheter og egner seg utmerket som representasjonsfartøy for selskaper og firmaer som ønsker å profilere seg på større eller internasjonale messer eller arrangementer.

-Har du behov for flytransport /helikopter

-Fisketur i Lofoten

-Transportoppdrag til øy/restaurant /piknik i Oslofjorden

-Leie skipper/manskap til å seile/transittere ditt fartøy over lengre avstand innelands/utenlands.

Se : www.fjordopplevelser.net

Tekst: Berith Eva Lamøy Foto: NOR Adventure