Hjem » Oslo »  Opplev fjorden i sommer

Opplev fjorden i sommer

Kustos AS tilbyr turer i Oslos vakre skjærgård med mat og underholdning.
Kustos AS drives av Ellen Strand og Trond Eriksen. De tilbyr opplevelsesrike båtturer i Oslos praktfulle skjærgård.
Hva med å invitere de ansatte til firmafest? Du kan også arrangere bryllup, konfirmasjoner, bursdager eller holde andre arrangementer på sjøen.

Underholdning om bord

Som underholdning kan du velge om du vil ha DJ, orkester, trubadur eller andre underholdningsbidrag. Stort musikkanlegg og høytalere finnes både inne og ute.

Båtene

M/S Kustos har plass til inntil 50 passasjerer. Dette er en stilfull, sjarmerende og hyggelig klassisk salongbåt med god plass og suveren utsikt. Her er det permantent solseil, og dersom været blir dårlig underveis kan plastvinduer/vegger raskt settes opp. Båten har også terrassevarmere på hoveddekket. Som gjest har du det lunt og tørt under alle værforhold. Inne finnes tre innbydende salonger.

M/S Fjordclipper tar inntil 100 gjester og det er plass til alle både ute og inne. Båten representerer det nærmeste man kan komme værgaranti. Det store akterdekket er utrustet med solseil og terrassevarmere. Flybridgen har fantastisk utsikt. Blir det kaldt finnes det to store salonger med mange vinduer som gir god utsikt. M/S Fjordclipper har port i baugen og har derfor den fordelen at den kan anløpe steder der de fleste andre båter i samme størrelse ikke kommer til.

Fornøyde kunder

Fornøyde kunder - Vi har mange kunder som er svært fornøyde med turopplevelsene. Mange kommer igjen år etter år, forteller Trond Eriksen.

Tekst: Berith Eva Lamøy Foto: Kustos