Hjem » Oslo »  Om noe går i stykker

Om noe går i stykker

Sommeren er her og vi skal ut på tur. Alle våre elektroniske duppedingser er selvsagt med oss overalt.

Dermed blir også sommeren en høytid for knuste skjermer, gjenglemte nettbrett og bitre tårer over de 1000 bildene som forsvant over rekka sammen med det nye kameraet, et sted utenfor Færder fyr. Både Telia og Telenorbutikken i Byporten oppfordrer innstendig alle sine kunder om å forsikre sine telefoner. Telia lover gunstig og god forsikringsdekning. De har også enkel skadebehandling på nett, hurtig skadeoppgjør og en forsikring som gjelder i hele verden. Telenorbutikken på sin side anbefaler Plussforsikring. Skjer det noe med mobilen din, får du en tilsvarende mobil etter bare én virkedag, også når du er i Europa eller USA.

Fikse glasset

Dersom ikke telefonen eller nettbrettet ligger på havets bunn, og du for eksempel bare har knust skjermen, bytter Teknikmagasinet glass for deg mens du venter. Teknikmagasinet er faktisk Norges største på reparasjon av mobiltelefoner. Butikken i Byporten har drop-in og kan ofte hjelpe deg mens du venter.

Ekstra utstyr

Hodetelefoner er også noe som har det med å bli borte om sommeren. Trenger du nye bør du dra innom BlekkCompagniet. De fører SMS Audio Street by 50 Cent som er fantastiske hodetelefoner til en riktig pris. Husk forsikring! Ellers er et godt råd mot forsvunne ferieminner å kjøpe en ekstern harddisk. Både CEWE Japan Photo og Teknikmagasinet har et godt utvalg av slike.

Tekst & foto: Stein Olav Kåsa