Hjem » Oslo »  Nye utstillinger gir ny inspirasjon

Nye utstillinger gir ny inspirasjon

Med sine mange spennende utstillinger har Huseby Kjøkkensenter på Skøyen nærmest blitt en destinasjon for interiørelskere på jakt etter inspirasjon. Og det er nok mange som gleder seg over nyheten om at kjøkkensenteret nå totalrenoveres og får helt nye utstillinger!

Drømmer du om nytt kjøkken, bad eller garderobe er du nærmest garantert å få nye ideer etter et besøk hos Huseby Kjøkkensenter i Drammensveien på Skøyen. I løpet av de siste årene har kjøkkensenteret blitt kjent for å ha kreative og litt annerledes utstillinger. Mange har tatt turen i ens ærend for å nyte utstillingene og det blir nok enda flere etter den storstilte renoveringen i høst. Nå blir nemlig alle utstillingene splitter nye og du vil finne alt fra klassiske og tidløse kjøkken og garderober til de aller siste trendene med høy glamfaktor. 
– Vi totalrenoverer hele butikken og absolutt alle utstillingene blir nye, forteller kjøkkenkonsulent Nora Fosvold med et smil. 
– Det er utrolig spennende og vi kommer til å vise frem mange moderne utstillinger. Vi gjør dette samtidig med at Huseby fornyer seg og kommer med nye produkter. Blant annet kommer det nye innredninger til skuffer og skap med litt flere muligheter. For eksempel kan du velge mørkere innredninger eller filtmatter i skuffene.

Landets største produsent av kjøkken

For mange av oss er kjøkkenet husets viktigste rom. Her lager vi mat, spiser, gjør lekser, jobber og nyter lange måltider med venner og familie. Derfor er det viktig at kjøkkenet både er funksjonelt og et sted vi trives. Huseby er landets største produsent av kjøkken og er kjent for god kvalitet og høy standard. For et par år siden fikk kjøkkensenteret på Skøyen nye eiere da familiebedriften Brodahl & Jahren tok over. De nye eierne kan skilte med lang erfaring med Huseby. 
– Vi har drevet med Huseby i 40 år og er den eldste Huseby-forhandleren i Norge, forteller salgssjef Thomas Brandth Markussen.
– Brodahl & Jahren er en familiebedrift som eies av min far, Nils Petter Markussen. Han er byggmester og kjenner dermed prosjektmarkedet godt. Dette er en fordel for oss når det gjelder både store og små prosjekter. Vi har også en egen prosjektavdeling, samt butikker i Moss og Fredrikstad. 
Selv om kjøkken, bad og garderober fra Huseby er hovedfokuset tilbyr de også alt det andre du trenger for å få et helhetlig uttrykk i hjemmet, som gulv, gulvtepper, lamper, tapet og andre interiørartikler. Kort sagt alt du trenger for å få ditt drømmehjem. De lager også møbler på mål slik at du kan få en skreddersydd TV-benk eller bokhylle som passer perfekt i rommet. 
– For oss er det helhetlige uttrykket viktigere enn trender. De siste årene har dessuten kjøkkenet blitt en stadig mer integrert del av hjemmet, noe som passer bra for oss siden det er møbelkjøkken vi fører. Vi lager mye på skreddersøm og kan skaffe det man måtte ønske av farger på både kjøkken, garderobe og bad, avslutter Thomas og ønsker alle hjertelig velkommen til Huseby Kjøkkensenter for å oppleve de nye utstillingene!

FAKTA: Huseby Kjøkkensenter / Brodahl Jahren

• Skøyen: Drammensveien 134 0277 Oslo
- 22 54 52 30
- Web: www.huseby.no
- Instagram: www.instagram.com/husebykjokken
- Facebook: www.facebook.com/husebykjokkennorge
• Fredrikstad: Dikeveien 2 1661 Rolvsøy
- 69 36 40 50
- Web: www.brodahl-jahren.no
- Facebook: www.facebook.com/tregulv
- Instagram: www.instagram.com/bj_interior

Tekst: Mona Gullstein| Foto: Mona Gullstein & Huseby
 

Følg IN magasinet på Facebook