Hjem » Oslo »  Nye møbler fra Vipp

Nye møbler fra Vipp

Med høsten kommer gjerne lysten til å fornye hjemmet. Enten du drømmer om å pusse opp eller bare trenger litt ny inspirasjon er det vel verdt å ta turen innom Element på Lilleaker. Her finner du alt fra små pyntegjenstander til eget gulvstudio og landets største showroom for Vipp kjøkken. Nå kan de i tillegg friste med den nye møbelkolleksjonen fra Vipp som er verdt et besøk i seg selv!

Element holder til i store og innbydende lokaler i Lilleakerveien 25, vis-à-vis CC Vest. Her har de holdt til siden 2004 under navnet Skattekammeret Gulv & Interiør. I 2017 følte de at det var tid for en forandring, noe som resulterte i både navnebytte og oppussing av lokalene. Men fremdeles er det samme eiere, ansatte og ikke minst leverandører. Her finner du med andre ord fremdeles anerkjente leverandører som Skagerak Denmark, ygg&lyng, Cane-line, Fatboy, Tonning & Stryn, Georg Jensen Damask og Vipp. 
I forbindelse med oppussingen åpnet de også landets største showroom for kjøkken fra den danske leverandøren Vipp. Daglig leder og medeier Hanne Floberg forteller at dette har blitt svært godt mottatt. 
– Vipp har lang erfaring med produktdesign og et sterkt fokus på kvalitetsmaterialer, mekanikk og funksjon. Dette gjenspeiler seg i kjøkkendesignet, der alle valg om estetikk og tekniske detaljer allerede er gjort på forhånd. Derfor trenger du som kunde bare å ta stilling til størrelse og utstyr på ditt nye kjøkken. Responsen på både kjøkken og andre produkter fra Vipp har vært utrolig god siden vi åpnet showrommet for to år siden. Nå har Vipp dessuten nettopp lansert to nye farger på kjøkkenet. Tidligere fikk man det kun i sort, men nå kommer det også i grått og hvitt, noe som jo åpner opp for mange flere spennende muligheter.

Ny kolleksjon fra Vipp

I tillegg kan Element nå også friste med den splitter nye kolleksjonen med innemøbler fra Vipp. 
– Vipp har hatt en fantastisk reise, fra en søppelbøtte som det hele startet med til kjøkken og møbler, sier Hanne med et smil. 
– Og nå har de nettopp lansert en ny kolleksjon med møbler, med både spisebord, stoler, sofaer og lenestoler. Møblene er veldig i tråd med Vipps filosofi med fokus på kvalitet og holdbarhet som vi ser går som en rød tråd gjennom hele sortimentet deres.
Det danske firmaet er kjent for sin stilrene og funksjonelle design, noe den nye møbelkolleksjonen også bærer preg av. Dette er møbler som garantert vil være prikken over i’en i hjemmet enten du bare er på jakt etter en ny lenestol til lesekroken eller helt nye møbler til både stue og spisestue.

Gulvstudio i 2.etasje

Element er kjent for sine skreddersydde tregulv fra eksklusive merker og Elements medeier Arnstein Åge Dalum Frøyse tilbyr både offentlige og private kunder førsteklasses håndverkstjenester innen tregulv. 
– Vi har åpnet et 200 kvm gulvstudio i andre etasje. Vi har jo alltid hatt et stort fokus på gulv og spesielt tregulv i alle varianter og her kan vi virkelig vise frem alle gulvene våre. Vi fører en rekke spennende gulvprodusenter, som Rappgo Mörkaskog, Fredsted Floors, Heywood og Esta Parket. Dette er leverandører som kun leverer det beste og er kompromissløse i forhold til materialer og kvalitet. Lange forhold til store og trygge leverandører har gitt oss tilgang på de beste tregulvene som varer år etter år. Dette gjør at vi blir valgt til leverandør av flotte tregulv til alt fra offentlige bygg til kjøpesentre, bedrifter og private hjem. 
Element tilbyr både tilpassing og etterjustering av skreddersydde tregulv. I tillegg har de eget snekkerverksted på Fornebu som lager alt fra dører og trapper til innemøbler. Dermed kan du få alt spesialtilpasset til akkurat ditt hjem.

Egen nettbutikk

Hos Element endrer vareutvalget seg naturlig i takt med årstidene. Akkurat nå ryddes hagemøblene bort, mens pledd og puter perfekt for lune høstkvelder kommer inn. 
– Vi har flere fine kampanjer utover høsten på både sofaer og spisegrupper. I tillegg jobber vi med lansering av en ny nettside som jeg håper er på plass i september.
Ønsker du å handle i fred og ro hjemmefra har Element nemlig en egen nettbutikk med et stort antall kvalitetsprodukter. 
– Her finner du alt fra hagemøbler til interiørartikler, møbler, tekstiler og lamper. Mange av produktene i nettbutikken har vi også utstilt i butikken. Vårt utvalg er stort og dermed er det bare en liten del som vises i nettbutikken. Vi utvider sortimentet hele tiden og vi anbefaler deg absolutt å ta en tur til butikken vår, avslutter Hanne og ønsker alle velkommen til Element på Lilleaker for en hyggelig prat om interiør. Her kan du dessuten slå av en prat med border collien Emil som er med på jobb hver dag og har sin egen fanskare som gjerne stikker innom butikken bare for å hilse på han!

FAKTA: Element

Adresse: Lilleakerveien 25, vis-à-vis CC Vest
Telefon: 22 13 26 70
Webside: element-studio.no
Facebook: facebook.com/elementstudionorge
Instagram: instagram.com/elementstudionorge
Element (tidligere Skattekammeret gulv & interiør AS) er en familievirksomhet, etablert i 2004. Siden oppstarten har butikken spesialisert på de ypperste kvalitetsmerkene innenfor møbel-, interiør- og tregulv – og nå også kjøkken. 

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Element
 

Følg IN magasinet på Facebook